Přeinstalace Windowsu XP

Dobrý den, mám problém s přeinstalací Windowsu XP. Vše jsem dělal poprvé a podle návodu, který jsem našel na internetu. S ničím nebyl problém, šlo to skoro samo. Po rozdělení disku, kopírování souborů a následném restartu jsem nastavil primární bootování zpět na hard disk, ale když se začal počítač spouštět zasekl se u loga Windowsu a dál se už nehnul. Doufám, že mi poradíte co mám dělat. Předem děkuji za odpovědi. :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

a ani, když počkáš, nepomůže to? právě tohle přepínání během instalace je nanic.. zjisti si, čím se u tvé desky vyvolá menu rychloho bootování (Quick Boot), standardně je to klávefsa F8 nebo něco okolo.. boot nastavíš na HDD, vložíš CD a restartuješ počítač.. budeš ačkat F8, on o se tě to zeptá, co chceš nabootovat.. ty zvolíš mechaniku.. odteď tě už bootování nebude zajímat a budeš pokračovat v instalaci http://www.pcporadenstvi.cz/pruvodce-instalaci-windows-xp

Obrázek uživatele Benny

Nepomáhá čekání a ani to, když se přestanu během instalace šťourat v bootování. :D

Obrázek uživatele Michal Čížek

ahoj, při té instalaci jsi zadával rychlé nebo normal formátování. Jednou se mě také podobně chovala instalace a při rychlém formátování jsem nic nepoznal, při normal formátu se mi najednou format zastavil a tím jsem zjistil že mám včudu disk.

Obrázek uživatele Benny

Zadal jsem rychlé formátování.

Obrázek uživatele Michal Čížek

zkus normal, jestli se to na delší dobu zastaví na nejakem procentu, tak máš vadu na disku, zkus a uvidíš jak je na tom, třeba to rovnou pak hodí chybu při formátu.

Obrázek uživatele Benny

Nic se nestalo, pořád to stejný.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

snad jen zkusit jinou instalačku, může být poškozená.. je to naprosto jedno, jaká bude, když máš klíč.. prostě Win Xp home SP2

Obrázek uživatele Reverus

No a nebo máš jistě a jednoduše po HD :D


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.