Povolení úpravy registrů (*VYŘEŠENO*)

Mám takový malý problém. potřebuju se dostat do příkazovýho řádku, ale vyskočí že "Správce zakázal příkazový řádek." Vím, že ho můžu povolit přes regedit, ale pro změnu se dozvím že "Správce zakázal úpravu registru." Co s tím?

Obrázek uživatele Jiří Moos

Máte administrátorská opravnění? Pro editaci registrů by mělo být určitě, pro spuštění příkazového řádku si nejsem jist. Každopádně pokud vám to Správce systému zakázal, tak za ním musíte zajít a zeptat se ho, jestli by vám to povolil.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

To nepůjde, potřebuju to povolit bez Administrátora. Jde to vůbec?

Obrázek uživatele Jiří Moos

Pokud je to zakázané Administrátorem a vy nejste administrátor, tak to jde velice špatně, a rozhodně ne povoleným způsobem.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

OK, ale jak by to teda šlo? To by mě opravdu zajímalo.

Obrázek uživatele tatik

Nezlobte se, ale tato poradna nepodporuje nelegální SW (např. cracky, SN), stejně jako nelegální přístupy do systémů, nastavení a pod. Pokud Váš administrátor zakázal úpravu registrů, udělal to jistě cíleně.
Neberte to osobně, ale dělal jsem spoustu let systémáka, tak vím, proč se různá omezení dělají.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ale jaká nelegální činnost, známý mi to zablokoval (jako hroznou legraci) a já nemám přístup na jeho účet a potřebuju příkazový řádek.

Obrázek uživatele psychocowboy

znamy je pekny vykuk... takze bud - zavolate jeho rodicum, ze maji synka pekneho darebaka, povite jim co provedl a snad sjednaji napravu, nebo mu udelate to same s jeho pc, neco jako oko za oko, nebo zavolate policii a podate na nej trestni oznameni nebo preinstalujete pc... neco z toho pomuze... a jestli to chcete zkusit jeste jinak, tak tu mame pana googla a on by vam mohl poradit i primo s tim obejitim techto nepeknych vtipku... :)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Vyřešeno přes gpedit.msc :-)