Pomoc_pristup na disk D:

Vcera jsem nainstaloval program na skryvani adresaru ve WinXP (Winmend Folder Hidden). Ten po instalaci udelal presne to, co jsem potreboval-zneviditelnil jeden adresar s daty. Dnes rano jsem usedl k praci na pc a zjistil jsem, ze na disk D: se neda dostat vubec.
D je fyzicky druhy disk na pc, ktery pouzivam pouze na ulozeni dat. XP ho vidi, Winexplorer hlasi, ze jednotka neni naformatovana.
TCommander dtto - nemuze se na ni prepnout. Formatovani neprichazi v uvahu, potrebuji odstranit vliv toho programku. Nejaky driver, nebo sluzbu na pozadi. V logu HijackThis o nem neni zaznam. Odinstaloval jsem ho ale, to nepomohlo.Vsechna prace mi nyni stoji, musim to nejak rychle vyresit.
Napada nekoho nejaka moznost, co s tim jde udelat, abych sa vyhnul ztrate dat?
dekuji za radu
Petr

Obrázek uživatele TheALuminium

Moc mě zatím nenapadá. Možná bych zkusil Live CD ditribuce Linuxu, ten by je měl vidět pouze jako soubory a přejít všechna nastavení Windowsu.

Obrázek uživatele bluenite

proble (doufam) vyresen:
Pustil jsem na to TestDisk a ten zjistil bad boot sector. Data jsou ale ok, tak je tady vyzobavam po jednom adresari. Nevi nekdo o necem luxusnejsim, co to umi kopirovat najednou? Doufam ze nechci zas az tak moc...
Petr


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.