Opakované aktualizace

Zdravím. Před nedávnem se mi nainstalovaly tyto 4 aktualizace...

Aktualizace zabezpečení pro rozhraní .NET Framework 2.0 SP2 a 3.5 SP1 v systémech Windows Server 2003 x86 a Windows XP x86 (KB983583)

Aktualizace zabezpečení pro rozhraní Microsoft .NET Framework 2.0 SP2 a 3.5 SP1 v systémech Windows Server 2003 a Windows XP platformy x86 (KB2418241)

Aktualizace rozhraní Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 pro systémy Windows Server 2003 a Windows XP x86 (KB982168)

Aktualizace zabezpečení rozhraní Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 a .NET Framework 2.0 SP2 pro Windows 2000, Windows Server 2003 a Windows XP x86 (KB979909)

vše oukey do doby než se mi při vypínání PC nainstalovaly tyto aktualizace opětovně. Druhý den se během práce na PC objevila vedle hodin klasická ikonka s připravenými aktualizacemi k instalaci. Instaloval jsem je a po malé chvilce jsou ty samé aktualizace připraveny opět k instalování. Říkal jsem si, že se asi špatně nainstalovaly. Nedalo mi to, podíval jsem se na web Microsoft Update do historie a tam je uvedeno, že tyto aktualizace byly úspěšně nainstalovány. Pak tedy nechápu proč se instalují znovu a znovu. Ještě podotýkám, že po instalování těchto aktualizací nenaběhne hláška pro restart PC jak tomu obvykle bývá.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Když je necháš aktualizovat, ukáže se ti tam jak nabíhá rtuť a pod tím je ".. probíhá instalace aktualizací"?

Jestli je máš opravdu nainstalované, tak je zkus nějak skrýt ve Windows Update, nevím přesný postup, protože nemám momentálně XP.. Když je skryješ, tak by se již neměly dále zobrazovat..

Obrázek uživatele MirekPluskal

Ano,stačí ty"opakované"aktualizace skrýt a už se nebudou zobrazovat.Když by se to opakovalo,kontaktujte centrum nápovědy na webu-Windows Update.

Obrázek uživatele Milhaus

Zřejmě blbá otázka...ty opakované aktualizace mám na tom webu windows update skrýt jak?Díky za radu.

Obrázek uživatele Milhaus

Po chvilce bádání jsem přišel na to jak skrýt ty aktualizace. Jak jsem říkal v historii bylo uvedeno, že se všechny nainstalovaly úspěšně. Nicméně po skrytí těchto aktualizací se po chvilkce opět objevila ikonka s připravenou tentokrát jednou aktualizací...

Aktualizace zabezpečení rozhraní Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2 pro systémy Windows 2000, Windows Server 2003 a Windows XP (KB974417)

...tak jsem jí nainstaloval a neúspěšně, zkoušel jsem ji instalovat i z webu windows update a taky neúspěšně...na webu Windows update jsem hledal něco o tomhle kódu chyby...0x66A...ale v centru pomoci jsem nic nenašel...podle popisu této aktualizace jde vesměs o to samé co se mi už několikrát úspěšně nainstalovalo...mám tedy tuto aktualizaci skrýt také?

Obrázek uživatele Jiří Moos

Zkuste ještě stáhnout aktualizaci přímo z webu Microsoftu:

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?familyid=491874d4-5ee...

a poté znovu vyhledat aktualizace.. Jestli se stejně zobrazí, klidně ji smažte z Win Update..

Obrázek uživatele MirekPluskal

Ano,plný souhlas s-Mozek.

Obrázek uživatele Milhaus

Zkusil jsem to a v instalačním procesu se objevilo, že pro danou aktualizaci není nainstalován žádný program nebo tak nějak podobně. Takže jsem skryl i tuto aktualizaci a už neotravuje. Zřejmě je tedy po problému.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Můžeš se pokusit to nainstalovat ještě jednou, ale jestli to Win Update odmítá a tobě to nejde nainstalovat ani manuálně, tak bych to prostě neřešil a nechal smazané.. :wink: Hlavně že to nebude otravovat..

Obrázek uživatele Milhaus

Již jsem tak udělal. Ručně to nainstalovat nešlo. Přitom ten předchozí balík 4 aktualizací se nainstaloval a vesměs to bylo úplně to samé co tahle jediná. Takže by s tím problém být neměl. Už mám doma stejně W 7 jen mi bylo doporučeno ať si počkám ještě nějakou chvilku na velký opravný balík tohoto operačního systému,ale to už odbočuju. Jinak mockrát díky za radu.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.