old windows (*VYŘEŠENO*)

zdarec mam nainstalovany win 7 ale z predchadzajucej instalacie mi zostali na hdd:c zlozky old windows,program files atd chcel by som sa spytat ako by bolo mozne to dat prec lebo len tak lahko mi to nejde odinstnut.dakujem za radu!!!!

Obrázek uživatele Jiří Moos

Tady byla pravděpodobně chyba, že jste nezformátoval celý harddisk před instalací Win 7, teď vám zbyla data z předešlých Windows. Úplně se jich pravděpodobně nezbavíte pouhým smazáním dokud znovu nenaformátujete. Vždy zálohujte pouze dokumenty, filmy a hudbu, formátujte celý disk a instalujte operační systém na čisto.

Obrázek uživatele DULIBAR

jasne to vsetko viem ale mna zaujimalo ci sa to neda nejakym zazrakom odstranit.to som prave nechcel zformatovt cely disk lebo by som mohol zabudnut na tie veci ktore som tam ulozil.ina moznost zrovna nebola lebo win7 sa ma nepyta ci chcem zalohovat len urcite subory,on si old win urobi sam,samozrejme pokial nebudem suhlasit s formatom!!!!tak ze asi sa toho nezbavim dobre aj tak dííík, druhy krat budem mudrejsi a vsetko hodim na dvd!!!!este raz díík vyriesene!!!

EDIT by TheALuminium: necitujte prosím příspěvky hned v dalším vašem příspěvku