Odinstalace aktualizace Service pack - problém

Dobrý den,

nedávno jsem řešil problém se zkušební verzí servis packu 2, kdy mi vyskakovalo a vyskakuje upozornění, že mám jen zkušební verzi a chce to po mě aktualizaci. Včera mi vypršela zkušební doba. Problém je napůl vyřešen, protože systém to nezablokovalo ale vyskakují mi tu tabulky s upozorněním a počítač se od data vypršení začal záhadně po pár hodinách samovolně resetovávat.

snažil sem se nainstalovat nový service pack, jak mi na jedné poradně poradili,ale problém nastal když jsem se snažil ten starý odinstalovat.
Podle návodu na windows stránkách ( programy a funkce, záložka aktualizace a tam dát odinstalovat aktualizaci service pack) se mi to odinstalovat nepodařilo a to z tohoto důvodu:

vždy se odinstalace zasekne na třetím kroku při 52%, takhle to stojí několik hodin a nic se neděje. Pomocí několika restartů se mi to po polovině dne podařilo dostat na 100% kde se to také zaseklo a vydrželo to klidně celý den. Znovu jsem zoufale počítatč restartovával protože odinstalace nejde zrušit jinak než tím, že doběhne. Po úmorném dni se mi podařilo udělat, aby odinstalace selhala a dostal sem se na začátek - v počítači mám pořád zkušební verzi service packu.

Ptám se tedy, existuje nějaký způsob jak to odinstalovat když to takhle záhadně blbne? Díky předem za odpovědi.

Visty mám originální a teď toho lituji.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

dost solidní svinec ve smyslu tak silný zásahy do systému, že bych se i po úspěšném odinstalování bál stability, doporučil bych ti formát a čistou instalaci..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ok, asi to tak nakonec udělám. Akorát se bojím toho, že se při 1. instalaci vyskytla chyba a nebyl mi tu s ní nikdo schopen poradit. Nakonec jsem to musel řešit za 500 servisem...

Nějaký stručný návod jak na reisntalaci Vist by jsi mi sem mohl hodit prosím?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

máme tu návod pouze na XPčka, ale u VIst už to není zdaleka tak komplikované, stačí jen číst, co instalátor říká a dovede si tě to samo.. buď zvědavý a zkoumej co který čuflík dělá ;) jinak na webu je takových návodů spoustu, ale moc bych na ně nespoléhal, spíš si to zkus sám a v případě potíží se neváhej zeptat..

o jaký problém že se jednalo? hodíš mi link?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Je to přes rok starý topic, pochybuju že tu bude.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

topicy se nemažou.. účelem této poradny je zpřístupňovat řešení vyřešených problémů všem.. první c by vlastně návštěvním měl dělat je hledat, většina běžných problémů zde poskytuje řešení "bez čekání".. :???: :cool:


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.