obnova systému nefunguje (*VYŘEŠENO*)

Zdravím...mám problémy s obnovou systému,normálně mi naběhne tabulka,kliknu na datum na který chci obnovu provést,normálně to pracuje ale nakonci se mi zobrazí v tabulce že obnova nebyla dokončena,protože nebyly provedeny žádné změny.Potřebuju obnovu udělat,protože mi zmizela ikona na ploše a nevím co to bylo za soubor.Potřebuju ho dostat zpátky :-(

Obrázek uživatele 1danab

Našla jsem info o Dial-a-fixu,ale nevím jestli ho mám použít,abych to ještě nějak nepokazila :-(

Obrázek uživatele Honza

Ahoj,
když se koukneš do dat těch obnov, máš tam vždy vypsané, co bylo nainstalované atd. Je to, tak i v tvém případě?

Obrázek uživatele 1danab

Akorát u jednoho dne...jinak ne.

Obrázek uživatele Skelnik

Pokud to byl soubor a ne zástupce tak obnova systému není řešení. Použij nástroj na obnovu smazaných souborů.

Obrázek uživatele 1danab

ten soubor mě teď netrápí...zjistila jsem že mi opravdu nefunguje bod obnovy...kdykoliv ho dám tak mi pokaždé oznámí že obnova nebyla dokončena, protože nebyly provedeny žádné změny...přitom tam mám třeba jen za dnešek několik instalací ..takže ty změny tam prostě musí být...nevím jestli neni chyba přímo v XP :shock:

Obrázek uživatele tatik

A bod obnovy jde vytvořit?

Obrázek uživatele Diallix

Preco by malo hlasit, ze obnova bola vykonana uspesne? tudis, pokial zahlasi to, ze obnova nebola dokoncena, alebo, ze nedoslo k zmenam, tak v systeme neboli vratene zmeny, ktore system dokaze vratit. Nie je pravidlo, ze ked nieco instalujete, tak sa to automaticky vrati. System obnovuje len poruchy a pokial mate neaku vaznu poruchu, alebo poskodenie, ani system ju nemusi opravit. Preto uspesnot obnovy je na 50 % :?

Obrázek uživatele 1danab

Bod obnovy vytvořit jde.Před reinstalací windows jsem měla nabídku asi sedmi dnů ke kterým jsem mohla obnovit počítač a ani jeden nefungoval.Dřív mi obnova fungovala normálně a bez problémů a opravdu když jsem jí spustila vždycky na konci hlásila že obnova systému byla úspěšně dokončena.Ještě bych potřebovala poradit v jedné věci.Když zapnu počítač, hlásí mi Avast, že nebude moct kontrolovat příchozí poštu a mělo by to být z důvodu,že je to zakázáno firewallem.Zřejmě to budu muset nějakým způsobem povolit v tom firewallu,ale nevím jak.Mám stažené comodo firewall a je zapnutá i windows brána.

Obrázek uživatele tatik

Z ručně vytvořeného bodu obnovy jde systém obnovit. Jinak platí to, co řekl Diallix. Odstranění nějakého programu nebo jen souboru obnova neopraví. A naopak nežádoucí instalaci kompletně neodstraníte obnovou systému. Co se tedy opraví, systémové věci Windowsů.
Nepíšete, jestli byl nějaký "důvod" k tmu, aby takové věci začaly. Třeba instalace SP a pod.

Obrázek uživatele 1danab

Tak problém je už vyřešen :-) Obnova už funguje...Děkuji