nevím čim, zaplněný disk

Zdravim,
mám rozdělěněj disk, 75gb na data. A v dokumentech na C disku je 25gb. Těchto 25 gb nevím co je a potřebuju je dát pryč. Jsou ve složce uživatel XY. Ale vim o nich proto, když kliknu na vlastnosti složky, tak se to zobrazí. Když timhle způsobem procházim ostatní podsložky, nikde to neni. Automatická záloha je vypnuta. Systém W7.
Díky moc

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Zdravíčko,

zobrazujete si i skryté soubory? Zřejmě se bude jednat o nějaké odložené soubory TMP v Data local.

Obrázek uživatele lassin

Nu, tak jsem nechal soubory zobrazit, a smazal co šlo (přeskočil jsem jen systémový soubory). Ale smazal jsem i něco co sem neměl, tak se mě jakoby resetoval thunderbird, mozila, skype. To přežiju. jen jsem se chtěl zeptat, jestli se tomu nahromadění dat můžu vyhnout, popř. jak příště optrněji mazat.
Díky moc

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Asi jste si smazal i programové profily - musí se postupovat při těchto operací velmi opatrně.

Musím tedy ale podotknout, že se poslední dobou zde na poradně vyskytuje dost témat právě se zaplněným systémovým diskem - nechám redaktora napsat nějaký pěkný souhrnný článek se základními pravidly, jak rozumně při mazání postupovat. Zkusím to s ním domluvit na příští týden a pošlu vám sem pak rovnou odkaz, aby jste byl na publikaci upozorněn. :-)

Myslím si, že to takto bdue lepší, než to zde vypisovat desetkrát znovu.

(Pro inspiraci se když tak podívejte na tento můj včerejší příspěvek: http://www.pcporadenstvi.cz/forum/viewtopic.php?p=74415#74389


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.