Nemůžu se dostat k datům po reinstalaci

Zdravim, asi jako všichni co sem píšou mám problém.
Moc prosím o pomoc.
Začalo to včera večer. Počítač začal házet chybu isacc.exe a spadnul.
Nešel zapnou vždycky pžed úvodní obrazovkou to tam skočilo a zaseklo se...
Vzal jsem instal. cd a reinstaloval, ale ponechal jsem tam stará data.
Všechno bylo v pohodě. Problém byl v tom, že nemůžu dostat ke svým datům. Měli jsme dva účty jeden já a jeden ségra. Musel jsem si kvůli ní svůj zaheslovat a nastavit soubory jako soukromé. Z adresáe Documents and Settings se k ní dostanu, ale k sobě ne. přístup odepřen\složka je prázdná Zkoušel jsem windows resource kits příkazový řádek - resetovat administrátory, obnovu dat. Ale nic z toho mi nepomohlo. Bál jsem se, že jsem ztratil data, ale v PF zůstali programy a na disku po reinstalaci zabráno 90 GB což odpovídá mojí hudbě, stahovanejm věcem atd... prosím pomozte mi někdo... už nevím co s tím... problém je, že už zmizela i moje složka z documents and settings a já nevím jak se k datům dostat. jsou moc důležité - práce.
děkuji :( :(

Obrázek uživatele psychocowboy

zkusil bych tohle - http://www.pcporadenstvi.cz/recuva

nicmene bude to slozite v pripade zasifrovanych souboru...

Obrázek uživatele Cruz
[36327] live cd

pomoví live cd se mohu ,,volně pohybovat" ale nikde nevidím svá data

Obrázek uživatele psychocowboy

recuva nepomohla?

Obrázek uživatele Cruz

ne nenašla žádný z mých souborů; už jsem z toho zoufalej; nevím kde je mám hledat; neexistuje nějaký příkaz, který by mi pomohl?

Obrázek uživatele psychocowboy

v pripade ze mas smazany profil tak tezko radit na dalku...

Obrázek uživatele doonio

Trochu se přižívím,bohužel Cruzi nyní soucítím s tebou, udělal jsem něco obdobného, nicméně svý dokumenty nemám zašifrovaný, dokonce si myslím že nejsou ani smazaný.
Spustil jsem si průvodce přenesení souborů a nastavení,poté jsem zvolil soubory které chci přenest z tohoto počítače, nechal jsem to chíli jet, a po dokončení mi to vyfluslo 3 image soubory s koncovkou .dat, Poté jsem si tedy řekl že udělám znovu přenesení ale né už z tohoto počítače, nicméně že chci soubory přenest do tohoto počítače- chtěl jsem přenést soubory mezi uživatelskými účty. Tam jsem všehcno potvrdil, zadal cestu k těm image souborům nechal to chvilku jet, a nakonec mi to vyhodilo jen že jsem úspěšně převedl Skype,a zbytek nic. A abyhc byl ještě víc ansranej, tak z toho původního umístění kde jsem ěml všechny svý složky, dokumenty,videa,.... tak tam nic neni
Zkusil jsem tedy Recuvu, soubory to našlo, ale byly označený ,, červený semaforem" a v komentáři bylo že soubory jsou přepsány právě v těch imagích, takže ty soubory tam jsou akorát mám problém je dostat z těch imagu, a přenesení soboru nefunguje
Takže moje otázka zní, nevíte jstli existuje něco an způsob přenesení souborů a nastavení, prostě něco v čem bych otevřel image soubory s koncovkou .dat?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.