Nelze pridat HW

Dobry den,

mam visty 32bit. Muj problem spociva v tom, ze nejsem schopen pridat zaden HW, i kdyz jsem prihlasen pod profilem administratora. POkud se HW pokusim pridat a nasmeruji PC pri instalaci ovladacu, presne kde ovladace jsou, tak se mi napise, ze instalace nebyla uspesna. Zkousel jsem vyrobit nove admionistratorske ucty, ale problem stale pretrvava. Nejsem schopen pridat flash disk, ani tiskarnu. Prosim o radu. Dekuji

Obrázek uživatele Jiří Moos

Zkuste zrušit instalaci ovladačů, kterou poskytuje Vista a nainstalovat je manuálně přes jejich instalační rozhraní..

Obrázek uživatele Tomasb007

To jsem zkousel a nejede to. Nejde mi nainstalovat jakekoliv usb zarizeni. Zkousel jsem prozatim jen flasky a jednu tiskarnu a proste to nenajede. Pise mi, ze nelze najit ovladace. pritom ja pri instalaci davam presne cestu do adresare, kde ty ovladace jsou. OVladace jsou nejnovejsi mozne pro dane zarizeni. Hledal jsem na netu a radili, ze mam do windows/inf nakopirovat vsechny soubory co jsou usb***.inf a usb***.pnf. Udelal jsem to a stale to nefunguje.
Zkousel jsem oba postupy pro pridani usb. Jak napred nainstalovat ovladace, pak pridat HW, tak i naopak a nic. Mam doma jeste jeden pocitac, stejny system, tedy vista 32 bit a na tom to jede v pohode. Tam jsem ani ovladace instalovat nemusel, windows si je nasel sam.

Obrázek uživatele Tomasb007

Nikdo tedy netusi?:-/

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

já moc nevěřím takovým těm přidat hardware kde máš zadat cestu k ovladači, protože to prostě většinou nefunguje.. primitivně jdi do složky kde je ten ovladač a spust jeho setup.. jedině tak si já budu jist, že máš ovladače naisntalovány správně a budu moci hledat problém jinde ;)

Obrázek uživatele Jiří Moos

Tak jsem to prvně myslel :-) Asi jsem se špatně vyjádřil..

Obrázek uživatele Tomasb007

To jsem provedl a take nefunguje:-(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ovladač byl vpořádku nainstalován, ale hardware stále nefunguje? kde tedy hledat chybu..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.