Nelze instalovat programy kvůli jiné spuštěné instalaci

Momentálně je spuštěna jiná instalace. Před spuštěním nové instalace nejdříve dokončete spuštěnou instalaci. - Toto je hlášení které se objevuje při tom, když chci nainstalovat nějaký pořádný program. Např.: antivir, skype, nero nic i nejde nainstalovat a zobrazuje se stále toto hlášení.

Další věc co si myslím, že je v souvislosti tímto problémem, že hodiny neukazují správně. Pořád se opakuje 1hodina do 2 a potom od znova. A přitom synchronizace času s windows je nastavena.
¨
Moc prosím o pomoc už si nevím rady. Předem moc moc děkuji. :D :(

Obrázek uživatele tatik

Začal bych tím, že kouknu do správce pogramů, jestli neběží nějaká aplikace, kterou jsem nespustil. Pokud něco najdu, zruším to a spustím instalaci.

Obrázek uživatele percussus

Je mi líto ale ve správci úloh žádná aplikace neprobíhá. Jinak tento problém mě trápý už přes rok. :( , s tím už se asi nedá nic dělat. Ale i tak díky za pomoc

Obrázek uživatele psychocowboy

zrejme poskozene Windows... jak je stary pc? oprava pomoci originalniho cd s Win nepomohla?

Obrázek uživatele percussus

Ahojky, notebook (acer) je starý asi 2 roky, a originál cd windows bohužel nemám. Ještě jsem chtěl podotknout, jestli vám to nějak napomůže, že skype mám nainstalovaný, ale když ho chci spustit, tak se objeví právě hláška o jiné běžící instalaci. A když kliknu na nápovědu a odbornou pomoc tam kliknu na odstraňování problémů - dále potíže s aplikacemi a softwarem - a pak kliknu na spuštění softwaru, který fungoval s předchozími verzemi a tam pak vyberu skype a sám se zapne. Ale po kliknutí na samotnou ikonu to hlásí tu jinou instalaci. Zatím díky moc za cenné rady


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.