Nejde zvuk!

Ahoj, teď jsem se dostal do situace kdy potřebuji pomoc já od Vás :)) . Mám nainstalované na jedné partition Visty a na druhé XP a u XPček (SP2) mi nejde zvuk. Zkoušel jsem už asi pětkrát instalovat ovladače a pořád bez úspěchu. Stále mi to píše "zvukové zařízení nenalezeno" a nic se neděje. Moje zvukovka:

Realtek ALC268 @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller PCI

Stahoval jsem ovladače i ze stránek Realteku a nic.
Mám HP Pavillion dv6780 notebook. Díky za rady, už fakt nevím jak dál a zoufale potřebuju dělat:

8:-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[22892] Nejde zvuk!

zdarec, jo já holt taky potřebuju obča help.. :D
takže víc ovladačů si zkoušel?? nevim, jak je to na NTB, na PC máš totiž ovladače od desky.. zajímavý je, žen a Vistách jde a na XP nejde zvuk.. koukni se do nasvavení zvuku u systému, páč já sem zažil, že se mi to samo všude míst Realtek HD 0 a 1 naházelo na ATI lbabal zvukovku na grafice, občas i dalo nic, jako že to vubec nebude dělt zvuky :D možná bdue problém tam..

Obrázek uživatele Jiří Moos
[22893] Nejde zvuk!

Zkusil jsem přeinstalovat MB drivery pak nainstalovat znova drivery odjinud a ted stahuju este nejaky update Quickplay možná to pomůže. Kdyby eště někdo věděl co s tím tak napište.

Obrázek uživatele Honza
[22894] Nejde zvuk!

Co zkusit tam hodit SP3, pak znova ty ovladače za předkpokladu tedy, že to dříve už s tou SP2 nešlo pač SP3 jsou jenom záplaty, co vyšly od vydání SP2... Je to jen na zkoušku, takže bych v případě neúspěchu obnovil systém přes bod obnovy...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.