Nefunkční IE a tím pádem se nedá nikam dostat na net...

Zdravím dneska ségra dotáhla ntb Packard Bell Argo C,stará vykopávka všechno jede jak má,ve správci vše Ok atd,zprovoznil jsem Wifi a problém s tím že je tam nějakej X let starej IE a ten nefunguje,ani aktualizace prostě nic u všeho háže stránka nenalezena aktualizujte a ende.Systém W XP nevíte někdo co s tím? Jediný co mě napadá zkusit Linux ten má aktuální FF nebo přeinstalace OS jako poslední možnost.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Zkus nejdřív jiný browser - Chrome, Operu, FF

Obrázek uživatele Stiletos

No stáhnu na flashku ten FF a uvidím,akorát divný že tohle se mě nikdy nestalo ani na starejch hajtrách DDR že by byl nefunkční IE.Pak poreferuju snad to bude jenom nějaká hovadina od MS...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

XP už nejsou záplatovaný, nedostávají informace o certifikátech atd. Kor když byly roky vypnuté a chybí jim i důležité věci. Spojení může být zamítnuto i ze strany serveru, protože IE nepodporuje moderní protokoly, natož pak nějaké HTTPS, TLS 1.2 atd.

Obrázek uživatele Stiletos

S FF funguje v pohodě sp3 nainstalovat nešel házelo to neplatnej jazykovej balíček ať jsem stáhnul Eng nebo CZ (verze Windows XP Media Center Edition 2005).Hodil jsem tam ještě nakonec Xubuntu jestli jí to bude vyhovovat jde XP pryč, stejně tam pomalu přestávaj fungovat nějaký programy,jdou na to ještě Visty ty tady mám ,ale na tu kisnu to nemá stejně cenu,takže vyřešeno.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.