Něco chybí - windows instalátor

Dobrý večer, dělal jsem pokusy zrychlit pc a dobral jsem se toho, že mi při instalaci třeba icq 6, Kerio Pers. Firew., xp manager, jiného firewallu, prostě u všeho, co zajišťuje instalaci windows instalátor, nejde nic nainstalovat. V chybovém řešení microsoftu 1719 se píše o překontrolování msiexec.exe ve windech a v registrech HKEY... . Jsem přeinstaloval win. inst. a zkontroloval to. V registrech mi přítomnost msiexec.exe prostě chybí a nevím, co s tím. Snad by prý nějak pomohla oprava windows xp managerem, ale já mám problém ho i nainstalovat, poradili byste mi?

Obrázek uživatele Diallix

Zdravym. Nepomohla obnova systemu pomocou bodmi obnovenia?

Obrázek uživatele RudolfIV
[18757] Re:

Bohužel, i obnova systému chybí v syst. nástr. i ve službách a nevím jak ji dát zpátky.

Obrázek uživatele Honza

A reinstalace taky nepomohla?

Obrázek uživatele RudolfIV
[18759] Re:

Tak to jsem ještě nezkoušel, nemám u sebe windows xp, jenom 98 a 95 a stejně si chci koupit origoš, tak musím počkat s tímhle.

Obrázek uživatele BoBek

Taky se mi to stalo a nevyresil jsem to jinak nez reinstalem.

Obrázek uživatele RudolfIV

Už to mám v pořádku, na Help-CZ a na Viry.CZ to vyřešili. Udělal jsem dial-a-fix a vyskočily během toho nějaký okna. Poslal jsem HiJackThis log. Jeden z těch chybějících souborů jsem měl stáhnout a vložit do system32, plus ještě něco s těmi soubory (prospouštění ve staru-spustit podle návodu) a hotovo. Mezitím se mi už rozběhla instalace xpmanageru, tak jsem to pojistil Optimizer-System repair-System Repair-Repair System Components, to to udělá samo, ale mně předtím nešel nainstalovat, ten xp manager. Takže dikas, věděl jsem, že aspoň jeden z těch tří help fórů pomůže, Vám taky dík


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.