Mizení oken

Zdravím,

Chtěl bych se zeptat zda má někdo zkušenosti s podobným problémem: Spustím program a místo toho aby se otevřel normálně na ploše tak se objeví jen dole na liště jeho ikonka a když na ni kliknu tak okno vylítně směrem do pravého horního rohu obrazovky ale někam úplně mimo plochu takže program je jakoby spuštěný ale nelze se k němu nijak dostat (dělá to např. Mozila, DC++, Skype, ICQ, atd..)
Mám Win XP Professional SP2.

Díky

Obrázek uživatele pall
[31782] Mizení oken

nemel jsi pred tim spusteny 2. monitor a pretazeno na jej plochu?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[31783] Mizení oken

Jo to máš pravdu, kdysi dávno jsem měl připojenou zároven s monitorem LCD tv přes HDMI a to přepínání mezi nimy nějak zlobilo tak jsem to zas odpojil a používám jenom monitor. Ale to mizicí okno mi začalo dělat ted nedávno a jen u některých programů, nevím jestli by to s tím přepínání monitorů mohlo nějak souviset. Taky mě napadlo jestli to nemůže dělat nějaký vir nebo červ, fakt nevim... Asi komplet přeinstall win by bylo nejlepší řešení ale moc se mi do toho nechce... :-(

Obrázek uživatele MirekPluskal
[31784] Mizení oken

Pokud se vám nechce přeinstalovat OS-Zkuste provést kontrolu na havěť(viry).Potom v položce-Zobrazení,nastavte všechny položky tak,aby se vám zobrazily otevíraná okna optimálně dle vašich požadavků.Na konec zašlete výpis z logu Hijackthis na poradnu.Toť moje rada,doufám,že vám to pomůže.

Obrázek uživatele Jiří Moos
[31785] Mizení oken

Ještě nám prozraďte jakou máte grafickou kartu a jestli máte nejnovější ovladače.

Pokud máte novější grafiku od Ati nebo nVidie, tak tam to jde přímo nastavit v jejich ovládacích panelech (u Ati je to Catalyst a u nVidie "nVidia control panel").


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.