Microsoft chce začít, zpoplatňovat všechno ?

* DOTAZ, protože mi dnes na mail od Microsoftu došlo „varování“, proto se teď ptám:
- Jak zjistím, které služby mám aktivované a za které budu muset platit ?
http://www.msn.com/?pc=UP97&ocid=UP97DHP
Úplně tomu nerozumím, budu muset fakt začít za cokoliv platit ? Mám v PC snad jen toto nainstalovaný: Windows Live (ID Web), Windows Azure, Windows Essentials, One Drive, Dropbox, Microsoft Silverlight, Microsoft Visual, ale z toho skoro NIC nepoužívám. (Jenom Windows Live - Zabezpečení rodiny a One Drive). Stačí to odinstalovat ??? A co všechno ??? (Prosím přesně jmenovitě - úplně celé názvy.)

- Předem děkuji za odpověď, Jarda

-----------------------------------------------------------------------------

* Dnes ve zkratce z mailu od Microsoftu:
- Rádi bychom této příležitosti využili k tomu, že vás na nové aktualizace upozorníme. Celá řada našich zákazníků používá více než jednu službu společnosti Microsoft.

1) Pro všechny služby s výjimkou služby Skype bude Smlouva o poskytování služeb společnosti Microsoft nyní uzavřena mezi Vámi a společností Microsoft Ireland Operations Limited.

2) Smlouva o poskytování služeb společnosti Microsoft bude pokrývat online služby společnosti Microsoft pro spotřebitele, jako je například Xbox Live, Bing, MSN, Skype, OneDrive, Outlook.com, nebo účet Microsoft. Úplný seznam si můžete zobrazit zde:
http://www.microsoft.com/cs-cz/servicesagreement#serviceslist
https://www.microsoft.com/cs-cz/servicesagreement/
Abychom usnadnili používání více služeb, sloučili jsme tyto dokumenty do jedné smlouvy a sjednocených zásad ochrany osobních údajů, které se vztahují na většinu našich služeb pro spotřebitele. Přidali jsme také další informace o ochraně osobních údajů vztahující se k novým funkcím, které brzy uvedeme, jako například funkce nově dostupné v systému Windows 10.

3) Aktualizace vstoupí v platnost 1. srpna 2015 se systémem Windows 10. Pokud po 1. srpnu 2015 budete naše služby i nadále používat, znamená to, že souhlasíte s podmínkami. Pokud s nimi nesouhlasíte, přestaňte naše služby používat před 1. srpnem.
- Pokud máte např.: předplatné služby Xbox Live, konzole Xbox One, Xbox 360 nebo web Xbox.com. Tak se Vám brzy zobrazí výzva, abyste tyto podmínky přijali.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Zdravíčko,
nic odinstalovávat nemusíš, nic se zpoplatňovat nebude - teda snad kromě Azure, což je cloudové řešení, takže by mě zajímalo, jak co konkrátně máš v PC nainstalováno.
Trochu se změnily podmínky používání, ale to stejně nikdo nikdy nečte a nic strašného tam není.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.