Jak na přenos komplet všeho z jednoho PC na druhý?

Zdravim.
Budu uprimny a priznam se, ze se mi nechce hledat a navic po americky neumim.
Chci prenest veskery obsah "C" - system, nainstalovane programy, postu atd. z jednoho PC na druhe. Urcite existuje program, ktery zvladne vse naklonovat a upravit - doplnit ovladace z jednoho stroje, ktery ma uplne jiny HW na druhy.
Win XP Pro.
Diky.

Obrázek uživatele sasha.cz

Tak programy a software přenést půjdou, ale operační systém ne, ten se musí nainstalovat od základu na druhém PC nově....jinak PC ani nezapneš.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Dá se všechny drivery odstranit, ale nejen kvůli komplikovanosti (a neznám požadovaný program) ale hlavně kvůli čistotě systému se vyplatí udělat novou instalaci a nenést si starý bordel na nový počítač...

Obrázek uživatele danton

Bordel se tam nenanese, protoze bych tam natahl cistou zalohu systemu, kterou delam v Acronis True Image, ta je delana hned po instalaci vseho potrebneho - Win, TC, Nero atd., co instaluji pokazde nove instalaci sys., takze zadne zbytky pozdejsich doinstalaci a odinstalaci.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

A tato záloha by nešla pustit do čistě nainstalovaného systému? Nevím, tenhle SW nepoužívám. Svá data zálohuji tak, že zálohuji vybrané složky a následně je zase vrátím. Programy a SW vždy instaluji znovu, zálohuji si instalátory... Takto mi to přijde asi úplně nejlepší..

Obrázek uživatele danton

Asi ne, spise urcite ne. Ono to vybrany partition smaze a pusti tam vsechno znovu, jak WIN, tak vsechno co bylo v dobe zalohovani nainstalovane. Jinak bezva program, je v cz a celou zalohu (mam asi 40GB, ale jim zkomprimovanou) obnovi behem necelych 15 minut. A to jak bud primo z Win, tak pokud mas HDD ciste, tak z CD.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

To jsem si myslel.. Tim pádem nechápu, kam směřuješ - máš zálohu v programu, kterej ji obnoví na disk.. Tak k čemu potřebuješ ten systém překlápět, když ho tímto celý zrušíš?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.