Instalace Windows 7 z prostředí Ubuntu

Dobrý den,
Z jistých okolností jsem musel svoje XPčka nahradit OS Ubuntu 12.04 LTS...bohužel jsem zjistil že horší OS pro mě snad ani být nemůže...rozhodl jsem se pro instalaci Win 7 Ultimate s kterým mám moc dobré zkušenosti..bohužel mám k dispozici pouze obraz disku..po spuštění SETUP.EXE vyběhne chybová hláška že instalace nemohla nakopírovat soubory na disk...právě kůli tomu že neinstaluju z Winů...jsem už dost zoufalý a nevím si rady jak na to...prosím o nějakou radu...:(

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, na jiném PC obraz disku otevři pomocí DAEMON TOOLS , stáhni win to flash http://www.uloz.to/8757775/win-to-flash-instalace-windows-z-usb-disku-zi... , vezmi alespon 4GB flešku a postupuj dle instrukcí programu win to flash. Vyrobí ti to instalační flešku s W7.
Flešku dej do svého PC a nabootuj z ní, dál je rozhodnutí na tobě, jestli k Ubuntu nainstaluješ W7, nebo necháš při instalaci W7 z disku vše smazat a rozdělíš si ho dle potřeby, tím budeš mít jen W7.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No, přesně tohle jsem potřeboval..:) děkuji mnohokrát..:)

Obrázek uživatele Michal Čížek

Neni zač, napiš sem pak jestli se vše povedlo. :))

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No tak pomocí win flashe jsem hodil W7 na flashku a v biosu nastavil bootování z USB-FDD..bohužel vždycky při bootu vyskočí hláška DISK BOOT FAILURE. INSERT SYSTEM DISC AND PRESS ENTER....tak nevim ://

Obrázek uživatele Tapta

Zdravím, když jsem dělal to samé, USB-FDD mi taky nenašlo flashku, není tam ještě USB-HDD? to by mělo být ono...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Já tam mám jen USB-FDD, USB-ZIP, USB-CDROM..a ani na jedno to tu flashku nenabootuje..:(

Obrázek uživatele Michal Čížek

pak ještě snadné řešení je disk vytáhnout a samotný připojit do jiného stolního PC kde je bootovací fleška vidět, tam udělat prvotní instalaci s vymazáním disku, formátem, rozdělením a nechat proběhnout vše do prvního restartu, pak to vypnout a disk vložit z5 na tvůj PC, pak to už bez instalační flešky nechat dokončit.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.