HP 635 chybí operační systém

Zdravím,

chci se poradit co mám dělat, když jsem vymazal operační systém ze svého notebooku,byl tu přednastaven linux suse 11 a šlo dát system recovery.
Nyní si už ani neškrtnu a instalační cd nemám. Je možné ho někde stáhnout a popřípadě jakým způsobem, pro laika? A jak potom bootovat z dvd? Všechna nastavení v biosu jsou nastaveny jako výchozí. Předem děkuji za odpověď. Paja

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, budeš si muset instalačku sehnat. Otázka je, jestli chceš i nadále Linux, nebo W7. Pokud windows, musíš si jí koupit.

Obrázek uživatele luluApaja

Chci zpět linux suse,ale nevím,jak ho tam dostat.Nechci nic měnit,změna je život,nejsem až takový antitalent,jen s tím linuxem nemám zkušenosti,potřebuju ho odněkud stáhnout,protože je zdarma,ale nevím,jak to vypálit,protože jsem to zkoušel,a to dvd mě psalo chybu při kontrole dat,a v jakém formátu,jestli iso,nebo exe,Potřebuju celkový postup od vypalování,až po nainstalování systému,předem moc děkuji.Mám notebook HP 635,Patrik

Obrázek uživatele Michal Čížek

pročti toto http://radja.cz/159/jak-nainstalovat-linux-z-usb-flash-disku/ , já s linuxem nemám zkušenosti, mohlo by ti to pomoci.

Obrázek uživatele luluApaja

děkuji ted na tom dělám,jinak už si nevím rady,zlatý win XP,dám vědět jak jsem dopadl,musí existovat řešení

Obrázek uživatele Michal Čížek

Určitě existuje, vydrž občas se tu objeví lidé co s linuxem pracují.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Celý proces je jako s Windows - stáhnout instalaci Suse v ISO a prostřednictvím vypalovacího programu a volby "vypálit obraz disku" klasicky provézt vypálení a pak nabootování. Neměl by být problém... :)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.