GG Client (*VYŘEŠENO*)

Zdravím všechny lidičky, mám takový problém. Naistaluju GG Client a samozřejmě se zaregistruji, ale chyba nastává při přihlášení. Vepíšu jméno a heslo a dám LOGIN. Počítač se mi sekne a program taktéž. Nemohu nic dělat, jedině restart. Všem mým kamarádům to jde a to mají stejný antivir jako já, ale já mám ještě firewall Kerio. Zkoušel jsem ho vypnout, ovšem ani toto nepomohlo. Nevím čím to je. Mám Windows XP, Ad aware SE, Spybot a Sypyware - který je vyplý, takže taky neovlivňuje chod. Už fakt nevím co to zpomaluje nebo blokuje. Poraďte. Díky :???:

Obrázek uživatele Honza

Zdravím,
GG klient je zkratka čeho ? :))

Obrázek uživatele Vlastik

No tak gg client je program, pomocí něhož můžete hrát po síti např. Warcraft III Dotu nebo Starcraft a další. Zde jsou jeho stránky: http://gg-game.com/. Je to něco jako Hamachi. Já vím, že se hrami moc nezabýváte, ale k pochopení problému tu hru moc znát nemusíte. Spíš musíte zjistit co ji blokuje nebo co mi chybí či nadbývá. Nevím, posuďte sami.

Obrázek uživatele Honza

A nemáš zaplý firewall ve windows?

Obrázek uživatele Vlastik

Ve Windows firewall nemam, ale mam mam Kerio, ktere jsem taky zkousel vypnout. Nic nepomaha.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Stejně bych to pořád viděl na toho Keria. Ono zakázání Keria moc nepomůže - dost kašle na uživatelské nastavení. Doporučuji ho vypnout jako úplně, aby nebyl součástí bežících procesů, zkrátka ho úplně odstavit, jako kdyby v pc nebyl. Pro jistotu restartovat počítač a po naběhnutí teprve program GGC zkusit. Pokud máte všechny porty a propojení správné nastavené, jistě už nic v cestě nebude stát.

Obrázek uživatele Vlastik

Hmm, tak to nepomohlo. Ale je tady jedno ALE. Kerio jsem nemohl odinstalovat beznym zpusobem, tak jsem pouze vymazal slozku a vypl ho a restartl pc. Jo jeste tak bokem. Chtel bych vzkazat Aluminiovi, ze ma good songy. A jeste neco vyskytla se chyba. Jak jsem vymazal tu slozku Kerio a tudiz ho neodinstaloval, protoze nesel, tak taky nejde naistalovat :-( Pise to Internal Error 2738.

Obrázek uživatele Honza

Tak ho nainstaluj v nouzovym režimu, ale nejprv ho pořádně odstran a vyčisti registry.

Obrázek uživatele Vlastik

Nevim jak ho odstranit, kdyz normalni odinstalaci to nejde ani v nouzovem rezimu. A cim mam vycisit registry ? Potreboval bych neco, cim muzu smazat pozustatky po ruznych programech. Napr. Jak mam smazat registry po winraru, abych mel ulpne cisty adresar po winraru a aby si pocitac nepamatoval, ze jsem mel 40-ti denni verzi a pri nove instalaci uz se nainstaloval ULPNE znovu - jako kdybych ho nikdy nemel. Tak neco takoveho potrebuji provest i s keriem, ale problem je v tom, ze nejde odstranit. Urcite existuje nejaky programek, ktery umi sikovne smazat vsechnu havet a "zamest stopy". :-)

Obrázek uživatele Honza

Neznám program, co ti vyčistí registry, tak abys mohl používat program i po vypršení zkušební doby. Na registry poslouží CCcleaner a na hlavní stránce je návod, jak vyčistit pc. Jinak si zkus najít totaluninstal a ten by ti to měl odinstalovat.

Obrázek uživatele Vlastik

Tak jsem to uz vyresil. GG Client jede, ale zjistil jsem, ze kdyz nainstaluju Kerio, tak to zase nedje a nepomuze ani vypnout Kerio. Az po odinstalaci to opet funguje. Zkusim jiny firewall treba Comodo. Co myslite mam si nechat Kerio a nejak ho nastavit, nebo zkusit jiny ? Poradte. :shock: :???:

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Říkal jsem, že to bude tím Keriem .. 8:-)

Ano, zkuste Commoda. Ze začátku jsem s ním byl vcelku spokojený, ale pak mi začal způsobovat BSOD při práci v místní síti, takže jsem ho musel dát pryč. Doporučuji si prohlédnout internetové diskuse o antivirech a dle toho se rozhodnout.

Za sebe bych asi doporučil nového NODa32, který ve svém balíčku obsahuje i solidní antispyware + antivir na slušné úrovni. To by možná pro vás bylo to nejlepší řešení, ale nechci zde propagovat jen jeden určitý software.
Doporučuji si stáhnout 30-ti denní verzi a sám poznáte, zda funguje a postačí či nikoliv a tím pádem se můžete rozhodnout pro složení bezpečnosti pomocí více programů ...

Obrázek uživatele Vlastik

Díky za rady. Mějte se fajn. :D :cool: :???: Moc hezcí smajlíci. :cool: :cool: :cool:

Obrázek uživatele Honza

Kerio dost často dělá problémy.