čištění registrů

Při čištění registrů se mi stále objevuje 300 neplatných odkazů (adres?) typu: Problém ActiveX/COM InProcServer32\C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2iexp.dll. Po odstranění a novém zapnutí PC je "to" tam zase. Dá se toho nějak zbavit nafurt?

Obrázek uživatele MirekPluskal
[38301] Zkuste...

Zkuste,na Stahuj.cz,program na vyčistění registrů.Je jich tam několik,s popisem každého programu.

Obrázek uživatele tatik

Já bych se zeptal takzo : A dojde skutečně kjejich odstranění?
Spusťte "regedit" (po čištění, ale před restartem) a přesvěčte se, jestli tam klíče opavdu nejsou.

Obrázek uživatele Jan Perucky

Čistím to CCcleanerem a WinASO, objeví se to tam ale třeba až po 2. zapnutí PC. Možná bych měl zkusit tu Javu přeinstalovat?

Obrázek uživatele TheALuminium

Mě přijde, že tyto soubory si systém vytvoří po startu MS a pak je dále nevyužívá a software na čištění to zhodnotí jako nepotřebné, proto je tam najdete vždy znova, tak bych se jimi asi nezatěžoval.

Obrázek uživatele Oveckyn110

Zdravim tě,
Jestli jsi majitelem Windows Vista, či Windows 7 a objevuje se ti to hned po startu, tak se může jednat o špatné zařazení do daného sektoru a tohoto se dá zbavit 2 způsoby. Ovšem za předpokladu že se to děje po startu PC.
1. Přeistalováním daného programu který ti to způsobuje. Jedná-li se o Javu či Acrobat reader, tak tyto softwary je určitě nejlepší stahovat od výrobce: http://www.java.com/en/download/
2. Jsi-li majitelem Windows Vista, či Windows 7 tak postupuj následovně
Start -> Příslušenství -> Spustit Do řádku napiš msconfig -> V záložce Po spuštění najdi ten problém, či software a vypni ho

Začel bych přeinstalací softwaru


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.