Chyba s naleznutí souboru (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den,
Co mám dělat když mi před spuštěním systému napíše, že systém Windows nemůže nalézt soubor hal.dll
co mám prosím dělat?

Obrázek uživatele Jiří Moos

Tato chybová hláška se většinou objevuje při pokusu o nabootování operačního systému. U XP se někdy stane, že si prostě (asi ze srandy :)) ) umaže nějaký důležitý soubor pro nabootování. Nejjednoduššej to opravíte přes konzoli pro zotavení, do které se dostanete přes vaše instalační CD Windows (vložit do mechaniky, restartovat PC, nabootovat CD s XP a zvolit Konzole pro zotavení mezi možnostmi opravy). Poté budete muset manuálně (bohužel) zkopírovat potřebný soubor přímo z CD příkazem expand a opravit soubor s bootovacími informacemi boot.ini. Není to nic těžkého, dokonce se mi podařilo nalézt i návod, který vás provede touto operací krok po kroku - http://www.tipypropc.cz/poskozeny-soubor-haldll-ntoskrnlexe-nebo-ntdlldll/.

Pokud se objeví nějaký další problém, stačí napsat.

Obrázek uživatele kubajzzz

tak sem to zkoušel přes ty pokyny a u posledního to napsalo: Nepodařilo se zkopírovat potřebný soubor. Zkoušel jsem to dvakrát ale stejně to nejde :( co mám tedy dělat? děkuji za odpověď

Obrázek uživatele kubajzzz

tak se omlouvám, dal jsem opravit systém Windows.... noo a mám novou chybu. vždy když se chce systém načíst, restartuje se. Naběhne okno Windows XP Professional, běhaj tam ty kostičky (čárky) a najednou se prostě restartuje. Co s tím?
Děkuji za odpověď

Obrázek uživatele Jiří Moos

Povedlo se vám tedy dokončit onu operaci naznačenou na té stránce, na kterou jsem psal odkaz? Nebo do jaké fáze jste se dostal?

Obrázek uživatele kubajzzz

už sem se na to vyprd :D už jsem přeinstaloval Windows, ale dostal sem se až k tomu poslednímu, akorát se mi nerozbalil ani jeden soubor :D ale už je to v poho. Děkuji za snahu :)

Obrázek uživatele Jiří Moos

Jojo reinstall je také možnost :-) Nemáte zač.