Chyba programu (*VYŘEŠENO*)

Po spuštění počítače(Windows XP Home Edition-SP3),se zobrazí chyba programu(svchost vygeneruje chyby-je třeba restartovat program).Po restartu počítače, ale program Windows nepracuje správně. Soubory totiž nelze otevřít normálně 2klikem, ale jen-Spustit jako-.Prosím o pomoc při tomto problému.D.Pertilová.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Standardní postup ... Odkdy se vám tato chyba vyskytuje? Instaloval jste nějaké nové systémové programy, či zkrátka všeobecně něco nového?

Ověřila jste počítač na přítomnost virů, spywaru a podobné havěti?

Pokud bude jedna z těchto rad negativní, přiložte nám sem prosím LOG z hijackthisu.

\\ EDIT Pište prosím do této diskuse. Nezakládejte stále nová témata. Použijte tlačítko odpovědět. Děkujeme. Ostatní příspěvky jsem smazal. Nové poznatky nám stejně nepřinesly a nebyly to tak podstatné informace ..

Obrázek uživatele Dagmar Pertilová

Chyba se začala projevovat od 08.07.2008.Nový program naistalován 13.06.2008-je to-Spybot Search and Destroy.Nic dalšího nebylo instalováno. Mezi daty 13.06.2008 až 08.07.2008 počítač pracoval normálně.Ověření počítače na přítomnost virů,spywaru apod.provedeno-avast!Antivirus,Spybot Search and Destroy. Po kontrolách v obou programech nebyly žádné problémy.To je vše,co mohu k tomuto problému napsat.D.Pertilová

Obrázek uživatele tatik

jaké chyby vygeneruje?

Obrázek uživatele Dagmar Pertilová

V hlášení-svchost-není uvedeno jaké chyby se vygenerují.Je tam jen uvedeno, že je třeba restartovat počítač.Ještě chci dodat,že prvotní problém se spuštěním Windows nastal,když toho 08.07.2008,zmizely náhle ikony u hodin.Za malou chvíli totiž nešly spustit klasicky 2klikem programy na ploše.Od této doby nastaly popisované problémy-Chyba programu.D.Pertilová

Obrázek uživatele tatik

zkuste PC projet na havěť a pak sem dát log z hijacku, jak psal jome. Ona tomůže dělat havěť.

Obrázek uživatele Dagmar Pertilová

Zkusím projet pc na tu havěť.Potom se uvidí, co to udělá.Zatím díky za dosavadní rady.D.Pertilová

Obrázek uživatele Dagmar Pertilová

Omlouvám se,že píšu tak pozdě,nešlo se připojit k Serveru-PCPoradenství. Projela jsem PC na havěť přes-SpybotSearch andDestroy+avast!Antivirus.Žádné viry ani jiná havěť nebyly nalezeny.Děkuji tímto všem za radu a pomoc,ale já už dál pokračovat nebudu.D.Pertilová

Obrázek uživatele tatik

takže opravná instalace?

Obrázek uživatele Dagmar Pertilová

Dobrý den.Omlouvám se,že jsem tak dlouho neodpověděla.Kamarád mi totiž musel přeinstalovat počítač.Přesto děkuji všem,kteří mi poslali své názory a rady.D.Pertilová :???: .

Obrázek uživatele Dagmar Pertilová

Dobrý den.Chtěla bych ještě jednou poděkovat všem,kteří mi zaslali svoje názory a rady.Tímto chci ukončit toto téma.D.Pertilová :???: