Boot FLASH disk

Zdravím, jen jsem se chtěl zeptat... podle návodu http://www.pcporadenstvi.cz/jak-nabootovat-instalovat-windows-7-z-usb-fl... chci udělat bootovací flashku, ale... je tam psané, že 64 bit USB jde vytvořit jen na 64 bit systému nebo něco takového... Když mám DVD, kde je víc verzí těch winů, 32 bit i 64 bit... když to prostě udělám na 32 bit winu, pude spustit jen 32 bit instalance nebo jak to bude? A jestli bude vše fungovat a nebudou tam nějaké krpy... Díky za odpověď :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Jelikož je to flashdisk, asi bych neviěl problém "zkusit to" a v případě problémů vytvořit znovu.. Osobně jsem to netvořil z origo disku Win (pro který je tento návod), ale z již přepáleného, bez ochran, kdy jsem (na 32bit systému) prostě jen překopíroval soubory z disku na flashku a čau... Ten bootsect může být ale vázaný na verzi systému - tao takhle z fleku nevím.

Obrázek uživatele Tapta

Taky to chci tvořit z již přepáleného, jen právě jak to bude brat, když tam těch verzí je víc... jedná se o ten All in one, kde si člověk vybere kterou verzi chce... Uvidíme, kdyžtak stáhnu jen jednu verzi zvlášť odněkud, díky :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

No já jsem pouze vytvořil bootovatelný flash disk (končí to někde bodem 11-12) a pak čistě nakopíroval obsah DVD na flashdisk..

Obrázek uživatele Michal Čížek

mělo by to jít, ten průvodce instalací je jenom jeden.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Quote:
UPOZORNĚNÍ: 64bitovou USB instalaci může vytvořit pouze 64bitový systém, 32bitovou pak pouze 32bitový systém.

To je myšleno tak, že 64bitová instalačka nainstaluje 64bitový systém, 32bit zase 32bitový systém. Pokud by to totiž někdo používal jako recovery disk, musí si dávat pozor na to, co čím opravuje.

Ve vašem případě to problém nebude. All in One není nic jiného, než klasický instalátor obsahující pouze upraveného průvodce (+ patřičná data k tomu samozřejmě). Půjde to normálně podle návodu. :???:

Obrázek uživatele Tapta

Super, díky za odpovědi :)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.