Zrcadlově obrácený text - Word 2003 (*VYŘEŠENO*)

Čaute, nevíte někdo, jak ve Wordu 2003 zrcadlově obrátit text? Potřebuju to kvůli vytištění na nažehlovací papír na textil a v nastavení tiskárny jsem to nenašel.

Díky

Obrázek uživatele Michal Čížek

Zdravim, dá se udělat zrcadlovej text pomocí wordartu.
Otevřeš si Word- záložka ZOBRAZIT/PANELY NÁSTROJŮ/zaškrtnout KRESLENÍ.
Dole se objeví nástroje pro kreslení, klikni na PROSTOROVÉ A, napiš text a potvrd OK.
Pak klikni na celý text a dole se ti objeví okno s nástrojema wordartu, klikni na papír s pejskem, vyber za textem, nebo před textem, ted si text můžeš posunout kam chceš a zároven pomocí středních bodů napravo, nebo nalevo textu, obrátit zrcadlově.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Mimo WordArtu, který zmínil misacek3030, myslím touto funkcí Word nedisponuje. Šlo by to však obejít exportem do PDF, pokud by nevadilo. V tom by myslím šlo pak nastavit zrcadlové otočení, alespoň jsem o tom někde četl - tuším, že zde: http://www.grafika.cz/art/pdf/zrcdtisk.html

Obrázek uživatele CZELLO

Je to OK, nakonec jsem to našel v nastavení tisku. Ale i tak díky za rady.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

A mohu poprosit, zdali nám řeknete, kde to tam přesně je? Díval jsem se tam právě také, ale našel jsem to jen v nastavení tiskárny, které má každý uživatel jiné, proto jsem si myslel, že klasický Word to nemá. Děkujeme...

Obrázek uživatele CZELLO

Možná jsem se špatně vyjádřil, ale nejspíš myslíme to samé, a to nastavení tiskárny (vlastnosti), takže s Wordem to nemá nic společného. :-)

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Jasně, moc díky. Myslel jsem si to, že Word jako takový tuto funkci nemá...
LOCK