.pps

Dobrý den,kdykoli otevřu soubor typu .pps tak mám písmo nahuštěné hodně vedle a přes sebe.Obrázky jsou v pořádku.Nevím čím to může být,instaloval jsem nějaké nové fonty.Díky za info Maťo.

Obrázek uživatele TheALuminium
[42225] .pps

A ty prezentace jdou na jiných PC v pořádku?

Obrázek uživatele Maťo
[42226] .pps

Jasně,prezentace jsou v pořádku jenom u mě se zobrazuje text nečitelně.

Obrázek uživatele TheALuminium
[42227] .pps

Možná špatně nastavený defaultní font v softwaru prezentace. Jaký máte software na prezentaci?

Obrázek uživatele Maťo
[42228] .pps

Na prohlížení používám Microsoft Office 2007.Soubory .pps se otevirají v slideshow okně kde je písmo nečitelné a když je otevřu přes PowerPoint 2007 tak se mi nedaří změnit font na čitelný text.Maťo

Obrázek uživatele TheALuminium
[42229] .pps

Tak pokud to není uložený projekt, ale jen prezentace, tak je jasné, že změnit nepůjde. Jinak zde http://presentationsoft.about.com/od/powerpointtipsandfaqs/f/change_font... je to celkem dobře popsáno, je to problém s fontem, který nemáte, ale píšou i řešení, že se dá font do prezentace vložit, ale musí to být v projektu. Jinak se dá snad takový font sehnat.

Obrázek uživatele Maťo
[42230] .pps

Myslím že se dá měnit písmo jak v samotném projektu tak i prezentace,neboť když si .pps otevřu v PP07 lze s ním pracovat.Přikládám obrázek prezentace.Maťo

Obrázek uživatele TheALuminium
[42231] .pps

Tak nyní mi to jako chyba fontu nepřijde, spíše zarovnání textu. Nevím co bych na to poradil, protože jsem se s tím nesetkal, ale jestli se dá měnit prezentace, tak zkuste text nějak posunout a třeba se pohne tam kam má.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.