oživení netbooku

Dobrý den. Chtěla bych si koupit (v internetovém obchodě) Ntb Acer Aspire One 722 AMD C-60, 4GB, 500GB, 11,6", HD 6250M, BT, CAM, W7. (Váš názor na něj ? patří sice do HW poradny, ale..) Jak ho "oživím", (popřípadě kde koupím programy) abych mohla pracovat převážně s textovými soubory, pdf, excelem)? Jsem "jen " uživatel, který tomu nerozumí a pracovní ntbk již nemohu využívat.
Děkuji a přeji pěkný den. [/b]

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tak Windows je na něm nainstalován, Office si koupíš a nainstaluješ, stáhneš Adobe Reader a notebook je připraven k práci. Ještě Flash Player a kodeky pro přehrávání videí a nějaký ten webový prohlížeč.
Konkrétně toto je netbook, čemuž odpovídá jeho výkon - je zaměřen na univerzálnost, a potěší spíše příležitostné hráče na cestách - má slušnou výdrž na baterii a pro hry použitelnou grafiku. Pro tvoji práci je ale důležitější procesor, který je zde slabší. Teď záleží, zda chceš malý netbook, nebo větší notebook, protože v netbooku obvykle lepší procesor ani nenajdeš..

Obrázek uživatele Sara

Děkuju za odpověď. Chci malý netbook. Co bys prosím doporučil? Určitě na něm nebudu hrát hry. Díky.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Mě zaujmul ASUS U32U. Dostatečný výkon na vše, výdrž na baterii 10 hodin (maximálně, samozřejmě, v průměru tak 7, což je pořád daleko za konkurencí), je vcelku tenký, lehký, slušně pevný a vypadá dobře. Hliníkové víko displeje je samozřejmostí. 12" za nějakých 13 000 korun. Je bez DVD mechaniky, kteoru považuji za přežitek, a v netboocích ji stejně nenajdeš. Samozřejmě za 13 000 korun už se dá koupit slušná "patnáctka" s lepším procesorem a třeba i numerickou klávesnicí a dvd, prostě plnohodnotný notebook. 13K je opravdu hodně, no. Ale ve své kategorii je pro mě asi jediným kandidátem.

Obrázek uživatele Sara

Díky za názor.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.