Outlook 07 (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den,mám problém se stahováním pošty do MO07.Odesílání je v pořádku a zprávy vždy adresátovi dojdou.Jen s příjmem nových e-mailů je problém jelikož mi Outlook vždy a z jakéhokoli serveru (seznam,volny,tiscali apod.) napíše číslo chyby 0x80042108.Zkusil jsem i technickou podporu poskytovatele,ale ten to svedl na špatně nastavený firewall čemuž nevěřím.Nevíte jak nastavit Outlook aby poštu i přijímal?Děkuji za pomoc Maťo.

Obrázek uživatele Michal Čížek

jak, nebo co máš napsáno v polích příchozí a odchozí POP3 a SMTP a kdo je tvojim poskytovatelem internetu?

Obrázek uživatele Jiří Molnár

A jaký používáte zabezpečovací SW - nemáte náhodou Avast? Nebo ještě nějaký přídavný SPAM filtr apod.?

(TIP: na Seznamu jde v Nastavení profilu - Pokročilé nastavení - POP3/IMAP přístup opsat si přesně cesty, jak má být vše nastaveno. Je tam myslím připravený i automatický konfigurátor přímo pro váš email...)

Obrázek uživatele Maťo

to misacek3030:
Mám připojení od UPC. A nastavení…..tak například na seznamu mám v informacích o serveru nastaveno: Typ účtu:(roletka)POP3,Server příchozí pošty:seznam.cz a nakonec Server pro odchozí poštu(SMTP):mail.upcmail.cz Když napíšu celý název pop3.seznam.cz do políčka Server příchozí pošty,vyskočí okno Zadat heslo k síti s potvrzením serveru,uživatelského jména a hesla.I když zaškrtnu uložit toto heslo,okno stále vyskakuje.

Obrázek uživatele Maťo

to jome:
Avast nemám,používám Aviru.Z dalších programů potom Ad Aware,Spybot Search & Destroy a SpywareBlaster.Maťo.

Obrázek uživatele Maťo

*VYŘEŠENO*
....tak mi to nedalo a ještě jsem si pohrál s Outlokem a měl jsem nakonec chybu v nastavení
"Požadovat přihlášení pomocí zabezpečeného ověřování hesla (SPA)" kde jsem mě zaškrtnutý čtvereček.Po odškrtnutí vše funguje.

Obrázek uživatele Michal Čížek

:)) proto okno s heslem vyskakuje, pěkně si to na tebe vyskakuje, nesnášim zaškrtávátka.