Zobrazení prohlížeče Internet Explorer

Po kliknutí na ikonu Internet Expolorer trvá tak 15 sekund než se prohlížeč otevře. Pak už se jednotlivá okna nebo odkazy otvírají mnohem rychleji. Dá se nějak otvírání prohlížeče urychlit? Děkuji.

Obrázek uživatele MirekPluskal

Záleží na tom,jaké máte připojení(myslím rychlost),dále jestli máte nejnovější IE,dále jestli jsou staženy a naistalovány všechny aktualizace.Taky je důležité j
aký mate antivirový program,některé totiž zpomalují systém+IE.Doporučuji:

1)Zkontrolovat počítatač na havěť(viry)
2)Naistalovat důležité aktualizace
3)Vyčistit registry
4)Defragmentovat disky.

Na body1,3,4 vám stačí program-Advanced System Care Free.Je na webu-Stahuj.cz.To jen pro doplnění,aby vám to usnadnilo práci.

Obrázek uživatele MirekPluskal

Což jako odpovědět na to,co jsem vám napsal?Snad už jste něco vyzkoušel,my ostatní to ovšem nevíme.

Obrázek uživatele Klimda

MirekPluskal wrote:
Což jako odpovědět na to,co jsem vám napsal?Snad už jste něco vyzkoušel,my ostatní to ovšem nevíme.

Časově jsem nestíhal odpovědět. Za což se omlouvám. Stáhnul jsem si program Advanced System Care Free, nějaké špiony to našlo, ale nezměnilo se nic. Nevím, co bych ještě mohl vyzkoušet. Na notebooku explorer naběhne rychle.

Obrázek uživatele MirekPluskal

A jak jste na tom s aktualizacemi?Napište také jakou máte rychlost připojení.Jinak ovšem bohužel nevím,co by mohlo ovlivňovat otevírání IE.Snad jen zvolit otevírání oken,jako samostatný proces.

Obrázek uživatele Klimda

Když jsou dostupné aktualizace, tak aktualizuji. Rychlost připojení je tak v průměru 3 - 4 Mbit/s.

Obrázek uživatele TheALuminium

Předpokládám, že dříve se otevíral rychle. Víte ono je to zapeklité, protože vše se odvíjí od výkonu počítače ať už to jestli máte havěť, nebo jestli máte spuštěných mnoho služeb, takže doporučuji si přečíst naše články a to hlavně tento -> http://www.pcporadenstvi.cz/jak-zrychlit-pocitac tam se dočtete o zbytečných službách, které můžete povypínat. Pokud ani to nezabere tak zkuste projet PC antivirem, SpyBot S&D, MBAM, CCleaner a nakonec to završit defragmentováním disku pomocí programu Defraggler.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.