Zamezit zobrazování porna

Nevím jak své téma lépe popsat, ale snad vystihnu vysvětlením.

Když zobrazím kteroukoliv stránku na netu (seznam, google, mapy... prostě cokoliv) objeví se mi nahoře nebo dole pruh s pěkně nechutným ruským pornem. Ten pruh je vždy nahoře nebo dole a stránka se zobrazuje až pod tím. Takže když roluju na stránce, ten pruh s pornem tam je pořád. Nevím co to je, jestli baner, flaxh či co a tak ani nevým jak to odstranit. Prosím pomoooooc.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Udělejte test na nežádoucí software nějakým programem (Ad-Aware, Spybot Search and Destroy). Vypadá to na nějakou havěť.

Obrázek uživatele Honza

:)) :)) Co používáte za prohlížeč? Jak řekl Mozek, taky bych viděl problem v nějakém škodném softwaru. Nejlepší je odpojit net, projet komplet pc, antivirem, spybotem, smazat cookies, historii atd, a mělo by to zase jet normal. Jinak na prohlížení lechtivých stránek bude lepší mozilla :))

Obrázek uživatele whitecat

No než přišla nějaká odpověď snažila jsem se s tím poradit svépomocí a podařilo se mi to dosr... úplně. Zkoušela jsem spybot. Nešlo nainstalovat z netu, tak jsem zkoušela nahrát s flash a taky odepřen přístup. Tak jsem chtěla dát inovaci systému a děly se věci: dva pokusy a dvakrát se to kouslo ve fázi "instalace sítě"... takže fakt asi nějaká havěť, protože jinak si to nevysvětlím 8-). Pravda, že jsem neodpojila síťový kabel od netu... tak zkusím ještě tohle a znovu inovovat WIN. Pokud se to nepodaří, tak mi nejspíš zbývá jediná možnost - "format c:/" Protože vzhledem k tomu, co jsem s tím provedla při pokusu o reinstal... se do WIN nedostanu ani v nouzovém režimu... prostě šikulka!!!

Obrázek uživatele Jiří Moos

Teď sice přesně nevím v jaké jste fázi, ale formát je nejlepší kamarád :)) . Zkuste ještě zálohovat co potřebujete třeba přes LIVE CD Linuxů, pokud se nedostanete do Win. Pak reinstal z formátem.

Obrázek uživatele tatik

Zkuste spusit nouzový režim a tam něco zkusit otestovat, nainstalovat. Ono to už asi být horší nemůže. Zkuste pustit test bez aktualizací stávajícího softwaru (antivir, spybot, atp.). Odpojte PC od netu.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.