youtube

dobrý den mam takový menši problém když zapnu internet všechny stránky mi dou naprosto v pohodě jn když zadám youtube tak to furt jen načítá a nakonec nic skoušel sem to jak přes exploer tak i firefox ani na jednom to nejde. :shock: :shock:
(jo a ten okvěřovací kod je pekne debilni xD)

Obrázek uživatele Michal Čížek
[58828] youtube

Ahoj, nemáš možnost na tvém připojení k internu odzkoušet jiný PC nebo NTB a zjistit, jestli je chyba ve tvém PC, nebo u poskytovatele internetu? Vyzkušej přeinstalovat flash player a odstranit a znova instalovat zásuvné moduly.

Obrázek uživatele Liskulina
[58829] youtube

Ahoj, mám obdobný problém...z ničeho nic přestal na mém, ségřiným ntb i stolním pc fungovat youtube - vůbec se mi nenačte grafika, jen texty odkazů (přestože např. stream funguje), při vyhledávání obrázků na google se mi zobrazují šédé rámečky (místo běžně se zobrazujících náhedů výsledků vyhledávání), jinak mi google funguje, navíc mi nejde ani tripadvisor. Skutečně mě to omezuje a jsem z toho nešťastná, nemáte pro mě radu? Zkoušela jsem již přeinstalovat firefox (IE má stejné problémy), java funguje, flash přeinstalován, pc odvirován...už si opravdu nevím rady...Jediný co mě napadá je, že mám nově připojení přes wifi (původně přímo přes router), ale žádné nastavení jsem k tomu navíc nedělala 8-)

Obrázek uživatele Michal Čížek
[58830] youtube

Ahoj, je to jediná změna připojení přez wifi než to začalo blbnout? Když se připojíš znova kabelem problém zmizí? Pokud ano zkus router resetnout, ale myslím, že tam nastala jiná změna někde.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.