youtube

ahoj mam takovej problem!..potrebuju stahnout jedno video z YouTube na coz normalne pouzivam program Youtube downloader...ale je tam jedno video ktery nikde jinde neni! a hrozne moc si ho chci stahnout nez ho nekdo odsud smaze a uz to nikdy neuvidim..ale mam problem ..normalne se do YouTube Downloaderu zkopiruje link videa a stahne se to..ale po zkopirovani linku mi to napise: no flash video found! -ze to nenaslo zadny flash video!...u nekterych videi se to stava-dost zridka..ale stava..ale jindy je to samy video na YT treba 3x ale tohle je tam jen jedno!..a jinde neni...je nejakej jinej zpusob jak stahnout to video?..vim treba ze wmv videa se daj stahnout tak ze kdyz se nactou do pameti v Total Commanderu se zapnou zobrazit skryte soubory a ve slozce Documents and Settings- Temporary Internet Files se to da najit to video!..bohuzel to nefunguje s .flv videama...
tak prosim o radu myslim si ze je urcite nejakej zpusob jak to stahnout..

Obrázek uživatele Honza
[11915] youtube

Dobrý den,
problemem se stahováním z youtube se zabývá http://www.pcporadenstvi.cz/jak-stahovat-video-z-youtube stáhněte si nejnovější verzi tohoto programu a určitě Vám to půjde, mám to osobně ozkoušené.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[11916] youtube

diky za link..po chvili sem to zkusil znovu YT downloaderem a uz to slo...kazdopadne Vdownloader ztahuje jen z YT? nebo ho lze pouzit i pro jiny stranky?

Obrázek uživatele Honza
[11917] youtube

Tak to nevim to vyzkoušejte. Za to nic nedáte

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[11918] youtube

tak sem vyzkousel s programem youtube downloader stahnout videa i z jinych stranek nez je you tube ..konkretne z myspace a stahlo to..az na to ze ve win.med.playeru10 se mi video pusti zrcadlove pretocene a nevim jak ho otocit :( ale kdyz ho pustim v med.playeru classic tak jde v pohode...

Obrázek uživatele Honza
[11919] youtube

No myslím, že wmp nemá funkci, že by uměl přetočit videa třeba se mýlím, ale já o ní nevím, každopádně pokud Vám to nejde zkuste bs player .... protože, když Vám to jde přehrat v classicu tak máte potřebné kodeky pro správné spuštění.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.