Virus nebo co?

dobrý den.
Mám takovy problem ze jednoho dne proste ze dne na den se mi zpomalil net (načítaní stránek, sosam vcelku normálně) a pricemz sme 3pccka na jednom routeru a ty ostatni 2 bezi uplne v pohode a taky se mi zda ze se mi mozna trosku zpomalilo i cele PC ( mozna jen domnenka :P ) nemuze to byt nejaky vir? Jo a jeste mi nejde zvuk v IE7, nemyslim tim videa nebo jaky koli zvuk na internetu ale proste zvuk toho prohlizece, treba kdyz dam domů tak to tak jakoby "necvakne,, :))
Predem dekuji.

edit: pri nacitani systému mi to zmrzne (ale s myší hybat můžu) kdyz se ukazuje VÍTEJTE... dělá to od té doby co ten net...

hijackthis tady http://www.uloz.cz/show/file/63374-hijackthis.log

Obrázek uživatele Honza

Dobrý den,
na log se koukne kolega přes logy, ale tak pro začátek projedte pc na výskyt spywaru a virů. Zpomalil se chod pc jen trochu? Protože by taky mohla být chyba v nastavení dma a pio modu.

Obrázek uživatele fufnik

No jenom trochu neni to zase nic tak extrémního ale jde poznat ze nejede jak má :).. tak sem zapl antivir a spybot a nic nenasel..

Obrázek uživatele Honza

Nepřehřívá se pc?

Obrázek uživatele tatik

Vyloučit se to jen tak nedá. Pokud by došlo vlivem infekce k rozesílání spamu, zpomalil by se net všem 3 PC. Tento problém jsem řešil včera. Pokud zpomalí PC, může být na vině nějaký proces. Zkuste se kouknou do správce. Stejně tak může bát problém na straně HW.

Obrázek uživatele fufnik

jediný proces který se mi nezdá je RTHDCPL.exe je to nejaky virus? dekuji

Obrázek uživatele tatik

Je to něco ke zvukovce. Někde jsem četl pěknou větu :
Kdyby to byl vir, nebo něco jiného, nemělo by to podezřelý název.

Obrázek uživatele Diallix

Prosim, nespamujte tu zakladamin stale novy Theadrov a pokracujte sem :
http://www.pcporadenstvi.cz/node/7325

Tu Zamykam.