UPC internet otazka

Ahoj chtel bych se zeptat na UPC internet ja mam O2 a hrozne casto vypadava a od 9 vecer nejde do 6 rano a to upc je kabelovka nebo to je přes satelit ? a este co znamena pripojovaci poplatek 190,- ? http://www.upc.cz/internet/fiber-power-10/ jeto tam dole v akcnicch nabydkach coto znamena ? ze kdykoli zapnu internet tak to zaplatim :D ? nebo jakto je sem to asi blbe pochopil.jakej internet byste doporucovaly ?

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, UPC je kabelovka, pokud tu možnost máš radši UPC, než O2, přestěhoval jsem se a UPC už nemám, ale v Praze jsem snima neměl žádné problémy. Připojovací poplatek 190Kč je jednorázový, viz. ceník http://www.upc.cz/pdf/Cenik_internet.pdf

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

:D takze o UPC se mi muze jenom zdat tady kde jsem ja kamebelovka nejde :( a porad nechapu ten připojovací poplatek 190Kč mohl bys to neak jednoduše napsat ? dik :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

UPC to umí i přes satelit - pokud si od nich vezmeš i satelitní televizi... Škoda že to satelitní pokrytí také není příliš velké..
Abych upřesnil připojovací poplatek - to je že oni k tobě přijedou, daj ti tam krabičku a dráty a nastaví a ty jim za to dáš 190 korun, plus podle smlouvy si buď router/modem zapůjčíš, nebo koupíš..

Obrázek uživatele Michal Čížek

přesně tak a router/modem je zapůjčení zdarma


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.