Stahuje se, ale nic se nestáhne

Dobrý den, mám problém se stahováním čehokoliv z internetu - exe, PDF, texty, obrázky, videa, písničky - prostě vůbec nic. Normálně dám stahovat soubor, když je nějaký větší, tak naskočí třeba stahování od třetiny, a pak se stahuje dobu odpovídají rychlosti připojení. ALE když se stahování dokončí, tak ten soubor prostě v počítači nikde nemám, normálně se vypaří :shock: . Zkoušel jsem i nějaké download managery, Firefox, Explorer, prostě pořád to samý, stahuje se, ale nikde to pak není. Děkuji za rady.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Zkus spustit systém v nouzovém režimu s prací v síti (restartovat a těsně před zahájením načítání Win mačkat F8), vypadá to na nějaký vtipný vireček..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No a co mám udělat pak, nic zvláštního se nestalo, teda kromě toho, že se mi noťas nepřipojil k netu, abych vyzkoušel něco stáhnout. Co s tím mám teda udělat pak? Díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Musíš zvolit nouzový režim s prací v síti (druhý řádek).. Pak se pokus něco stáhnout, jestli to půjde

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No a když dám to s prací v síti a spustím, tak se mi internet nepřipojí, je to připojený k wifinou k routeru u počítače,normálně to tu síť pozná, ale neláduje mi to sem net.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Máš možnost to připojit klasicky kabelem?

Obrázek uživatele Jiří Moos

Internet normálně funguje (videa z YouTube.. atd.)? Fungovalo stahování někdy bez padání? Co torrenty?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tu možnost momentálně nemám.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

To Mozek: Internet normálně funguje, Youtube taky, s ničím jiným problémy nemám jenom prostě s tím stahováním. Stahování nikdy nepadalo, všechno šlapalo normálně, a potom ze dne na den, to přestalo jít. Torrenty nestahuju už tak 2 roky a popravdě ani nemám chuť si znova shánět na to nějakej program a testovat to.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Jak rychlý máš download? Odkud stahuješ?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Stahuju rychlostí kolem 350 kb/s a stahuju odkudkoliv, podle toho co potřebuju, z Uložta, Slunečnice, Bonuswebu,...

Obrázek uživatele Jiří Moos

Nějaká změna v poslední době? Antivir, firewall, něco co by mohlo souviset?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Já už tleten problém mám teda asi od srpna, ale tedka jsem po delší době něco potřeboval a nedostal jsem se k jinýmu kompu abych si to tam stáhnul, ale antiviry mám pořád stejný od doby co mám noťas (AVG a Avast), aktualizace taky fungujou, bránu Firewall jsem měl taky vždycky zapnutou, když jí vypnu tak žádná změna. Prostě v ničem jsem se tenkrát nehrabal (nebo teda aspoň ne když jsem byl při vědomí) ani nikdo jinej. Akorát si pamatuju, že mi předtím nějak blbnula aktualizace Javy a Adobe něco, a od tý doby mi občas mozila hlásí chybu nějakýho zásuvnuhý modulu a očas krachne načítání videa (třeba na youtubu, na streamu) a to i když jsem přeinstaloval mozilu.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Zkus ještě jenom pro jistotu nainstalovat Chrome nebo Operu ať vyloučíme, že to není prohlížečem..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Jdu se zahrabat, mám nejnovější mozilu firefox, internet explorer ( nějakej co se nainstaloval s vistama, vůbec ho nepoužívám a nemám ho rád :-D ), zkoušel jsem i operu, v žádném z těchto to nešlo, teď jsem tedy ještě zkusil ten Chrome, a v něm to jde, zkoušel jsem ze tří zdrojů a jde to. Ale přece jenom by mě zajímalo, proč to nejde v těch ostatních, když mají pravidelný aktualizace atd., ani to nešlo přes stahovací managery, nic. Přece jenom mám nejraději tu mozilu :) ale i tak dík za tip na Chrome, ten mě už ani nenapadlo zkoušet, když to nešlo předtím přes nic.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Vy máte AVG + Avast na jednom PC najednou? Oba dva aktivní?
Hodil byste nám sem LOG z Hijackthisu?

TIP: Do jaké úložiště (místa na disku) stahujete? Umí i ten Google Chrome stáhnout do stejného, jako ostatní prohlížeče?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.