Skype-problemy v komunikaci

Pekny den. Potreboval bych poradit s problemem, tykajicim se nekvalitni komunikace pres Skype. Tedy. Problem se tyka pouze spojeni s JEDINOU osobou, komunikace s ostatnimi probiha bez problemu. Zvuk se zasekava, spojeni je nekvalitni, obcas vypadne uplne. Hovor jsme zkouseli nekolikrat, v ruznou denni dobu, pripojeni k ruznym sitim, ovsem ze stale stejnych pocitacu. Osoba, se kterou chci komunikovat, ma naprosto stejne potize (tj. spatnou kvalitou trpi pouze horovy se mnou). Odhaduji, ze problem bude nekde v pocitacich. Diky za Vase napady.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Pavlos01 wrote:
..... Hovor jsme zkouseli nekolikrat, v ruznou denni dobu, pripojeni k ruznym sitim, ovsem ze stale stejnych pocitacu.....

oba jste PC (NTB), odnesli k nějakému, každý k jinému kamarádovi a tam se spojili se stejnym výsledkem?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ano. Dalsi spojeni se dokonce odbyvala v jinych statech.

Obrázek uživatele Michal Čížek

ostatní kontakty jsou místní, myslím tím v rámci ČR? a kamarád co sním máš blbý spojení je někde dál, myslím tím třeba v anglii? jestli je to tento případ, setkal jsem se stím u kamaráda co má ségru v anglii a také sní má špatné spojení, velmi podobné jak jsi popisoval, částečně se mu povedlo, zasekávání a ozvěnu jak v trubce odstranit rychlejším připojením k internetu, ale stejně u SKYPE se tyto vady v komunikaci objevují, akorát ne v takové míře. Zkoušeli jste aktualizovat SKYPE na nejnovější verzi? nebo jiný komunikační program?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No, my jsme drive komunikovali s problemy vramci CR. Ted komunikace probiha mezi Britanii a Francii a problemy jsou porad stejne. Tusim, ze oba dva pouzivame nejnovejsi verzi Skypu. Jiny program jsme prozatim nezkouseli.

Obrázek uživatele Michal Čížek

řekl bych, že to je HW problém, ale vylučuje ho funkčnost ostatních kontaktů, nějaká alergie těch vašich PC :)) , snad se tu ještě někdo ozve, kdo měl podobný problém. Jedině ještě vyzkoušet jiný PC u tebe a pak u něj, jestli nastane změna, nebo jiný kom. program.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Diky moc. Uvidime, jestli se to nejak podari vyresit.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

pro stoprocentní ověření sítě bude nejlepší, když se oba připojíte do stejného routeru/switche, na naprosto stejný internet i ústřednu a zkuste si zavolat.. pokud problém přetrvá, bůh ví, kde je chyba, když to dělá jen mezi vámi dvěma, ale pokud zmizí, je to v síti..

Obrázek uživatele Jiří Moos

Co ještě vyzkoušet jiný účet? :)) Takový výstřel naslepo.. :-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.