Sekání zvuku u videí na Youtube

Zdravim, měl jsem operační systém Windows XP a když jsem si na Youtube pustil jakékoliv video nebo písničku sekal se u ní zvuk, občas i obraz.. teď mám nově nainstalovaný Windows 8 Pro a seká se to pořád.. je to je jak poškrábaný cédéčko né že by to zamrzalo.. používám prohlížeč Google Chrome ale před cca měsícem mi to ještě nedělalo ani na XPčkách.. zkoušel sem to i v IE10 a to samé.. prosím o radu

Obrázek uživatele sasha.cz

Ahoj, technické informace o PC - NTB?

Obrázek uživatele Ondina

CPU:Intel Celeron D 3,2GHz
MB:MSI PM8PM-V
GK:ATI Radeon 9200LE Family
RAM: 2x1GB DDRII 533MHz
HDD: WesternDigital 500GB

Obrázek uživatele Ondina

už je to dědeček no..mám sice i noťas ale stolňák je stolňák..

Obrázek uživatele sasha.cz

Takže flash player nainstalovaný? Ovladače ke GK aktuální? Zkus ještě na youtube kliknout pravým tlačítkem - nastavení a vypnout hardwarovou akceleraci.

Obrázek uživatele Ondina

flash player aktualizovanej, ovladače ke GK samozřejmě aktuální nejsou protože na win 8 nejsou ani nebudou..takže ovladače spouštím v režimu kompatibility s Win XP...HW akceleraze zap./vyp. nemá vliv..

Obrázek uživatele LeeL

Teď sis sám odpověděl, s těma ovladačema:) ta grafika už prostě přišla o podporu.
Jedině koupit novou:/

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Jop. Grafika ti to nepodporuje a Celeron to opravdu s Win7+ neutahne..

Obrázek uživatele Ondina

tak to opravdu nedává procesor..vždy když dosáhne vytížení CPU 85%+ tak se začnou sekat videa a v podstatě celé pc...ještě se chci zeptat zda je normální že využitý CPU je strašně nestále jakože to např. z 8% vyskočí na 90% pak zase na 15% a zase na 70%...je mi jasné že už bude asi po smrti..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

To záleží pouze na aplikacích, co ty aplikace dělají a tak. Pokud chtějí po procesoru více práce, tak vytížení procesoru povyroste. Pokud má ten procesor menší "maximální práci", než jiný, tak u něj vytížení povyroste více. S poškozením nebo životností to nemá nic moc společného.

Obrázek uživatele Ondina

to je divné, když sem zhruba před 8-9 lety počítač fungoval tak procesor nikdy takhle nevyváděl..a aby mi Google Chrome a WMP zatěžovaly procesor na 98%?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Záleží na zanesenosti systému, zabugovanosti aplikací... Před 8-mi lety bylo sotva nějaké youtube video, flash, http5 atd... :-) Jiná doba, 10 let starý počítač už na dnešní věci nemůže stačit, je to stejné, jako tahat EuroPalety s Fordem model A

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

youtube jsem na flashi používal už na Win Milenium s vytáčeným spojením:D počítač byl sice kupován asi před 7mi lety ale během toho do něj bylo dalších asi 5000 vrazeno..a ještě před půl rokem šlapal jak hodinky..systém je tam 3 týdny nový a z 500GB na disku mám 480 volnejch takže tím to asi nebude..ramky vše zvládají vpohodě a běžně jsou využité tak na 25-40%...jen ten Celeron zlobí..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Jistě, jistě, byla to nadsázka... Ale přinejmenším rozlišení videa stouplo, plus všechny ty reklamy atd. Pro Celeron je smrt třeba i ICQ se všemi jeho reklamami...
Nicméně, pokud se v systému moc neměnilo a co fungovalo nefunguje, zkus to v nouzovém režimu, a projeď na viry... Procesor sice nemá mnoho výkonu, ale očividně mu to málo žere nějaký vireček...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.