Sejmutí obrazovky

Zdravím,
prosím neznáte někdo nějakej program na sejmutí obrazovky a přenesení jí online na 2. počítač (vzádlený) přes internet? Něco na způsob Team Vieweru, ale ten nedovede sejmout aplikaci (hru). Jakmile jí zapnu, vzdálený počítač vidí stále mou plochu a ne hru. Nevíte někdo? Celkem to spěchá díky. (Je to jakoby na video? Zapomněl jsem dodat, že prostě to je video. Já budu v tomhle případě hrát a druhá strana se bude koukat na to, jak pařím.)

Obrázek uživatele Jiří Moos

Sdílet video z her by mělo jít přímo přes nejnovější verzi TeamVieweru. Existuje tu možnost prezentace a nastavení všech zobrazovaných aplikací přes volbu Aplication Selection.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mě také fungují přes TeamViewer všechny hry a filmy.. může být problém v nastavení, kodecích nebo ovladači grafiky..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Díky to je asi to co hledám, jen prosím navedl bys mě tam kde je ta aplikace Application Selection? Nemohu jí najít, díky :)

Obrázek uživatele Jiří Moos

Jakmile se zahájí spojení, tak ti vyskočí ovládací a konfigurovací nástroje pro připojení - tam se nachází i položka Aplication Selection.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Pořád to nemůžu najít. Jsem spojenej a mám vpravo dole takovou tabulku a v ní volby Functions a Session list. Ve Functions mám Ceonference call, chat a my video. Nic víc. Žádné Application Selection tam nevidím. Kde to je? Nemůže to být třeba tím, že mám jen free license (non-commercial) ?

Obrázek uživatele Jiří Moos

A máš staženou tu nejnovější verzi z toho odkazu jak jsem poskytoval? Ono to totiž u těch starších verzí asi ani nebylo.. A TeamViewer je zdarma pro nekomerční použití - jedná se tedy o plnou verzi.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.