ryhlost pripojeni

Mam pripojeni od o2 a ted to meli zdarma navysovat na 25mb. Nevim zda se mi, ze jedu v tomhle v nejakym uspornym rezimu. Zkousel jsem speedtest a vyslo mi tohle http://www.2i.cz/a2526b4192 odpovida to ?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

odpovídá to schopnostem ADSL internetu od O2 ale rozhodně ne 25Mbit... pochybuju ale, že ti to anvyšovali na 25Mbit - kolik jsi měl mít předtím? resp jaký konkrétní tarif a kolik platíš?

Obrázek uživatele JohnyzCze

Internet optimal, 500 mesicne. Pokud vim, tak to melo byt 10 mb a ted to meli navysovat stavajicim zakaznikum zdarma. Na tech 25mb mozna tomu drazsimu tarifu, ale me by to melo naskocit aspon na tech 16mb. Btw: odpovida ten vysledek aspon 10mb ? zlatej UPC, ale stehoval jsem se a tady bohuzel neni.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tohle vážně není 10mbit :D teda ono je to samozřejmě max rychlost, ale tohleto já naměřím na netu za 300 který je psán jako 2Mbit.. teď teda navýšen na 4mbit a naměřím 3,8/3,9Mbps... tyhlety nety jsou proti tomu prdlavý ale je známý fakt že mají vyšší sownload a menší upload... ale měl bys mít download oklem 8Mbps, což nemáš, a na 25Mbit bys měl dosahovat aji k 20Mbps...
máš ADSL nebo WiFi? každopádně tohle je klidně na reklamaci nebo prostě zavolat tam ať se jdou vycpat :))

Obrázek uživatele JohnyzCze

Hm je tady debilni pripojka a zrychlit to tady asi nepujde. Tak bud tohle a nebo nic, jen jsem nesmyslne platil za neco co mi neposkutuji, takze ted bych to mohl uhadat na nejaky cas zdarma.)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

noo jasný, nemůžeš jim to trpět, dokud mlčíš tak ti to sami neřeknou :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.