problém u IE7

Dobrý den,potřebuji poradit s IE7,při naběhnutí webové stránky mi zmizí pokaždé všechny telefonní čísla uvedené na kterekoli stránky na webu.Jinak nic jiného.Prosím poradtě,používám windows vista.

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer,
mohl by jste to prosím vyscreenovat. Je divné, že Vám zlobí pouze telefonní čísla, takže normální čísla ne? Každopádně až nám ukážete screeny, postoupíme dál zkusil bych pak reinstall IE a co v Mozille jde Vám to ? Zkoušel jste ?

Obrázek uživatele radim888

nejsu žádný odborník,fakt nevím co je to vyscreenovat? V Mozzile to fungovalo normálně,ale byli tam zas jiné problémy(nešli spouštět web.stránky přímo z ploch atd.),tak jsem to zrušil.Jiné čísla zůstavají,mizí jen telefonní.Povolil jsem i cookis a taky nic,tak nevím.

Obrázek uživatele Honza

Screen - obrázek, otevřete si IE zmáčknete klávesu print screen vedle scroll lock a poté to vložíte do malování nebo do wordu jak chcete a asi nejjednodušší bude když mi to pošlete na mail a ja to někam uploaduji.

Obrázek uživatele radim888

zjistil jsem ted úplnou náhodou,že mi ty telefony mizí jenom když spouštím web.stránky přímo z plochy,když z oblíbených tak tam zůstavájí,ve stavu na volání po skypu

Obrázek uživatele Honza

Tak ted tedy vůbec nerozumím.... vy si ty stránky ukládáte?

Obrázek uživatele radim888

neukládám,jenom si dávám ikonky web.stránek na plochu nebo do oblíbených.nevadí je důležité že to nějak funguje,moc děkuji za ochotu.

Obrázek uživatele Honza

Nemáte za co.... jinak ohledně těch odkazů zkuste funkci záložek webových stránek ulehčuje to práci....


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.