Problém s pc ? (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den, nedávno jsme koupili nové PC s nejnovějším HW. K tomu jsem si koupil hru cod4, zapl singl a chodí na full uplně v pořádku. Potom jsem zapl mp a chodil tak na full a se stálými 150 FPS. Najednou asi po 3 dnech hraní se mi fps zmenšilo a vytáhnu z toho max. 60 FPS ( a to jenom když zrovna nejsem v boji ). Vira nemám. Prosím poraďte.

Ještě bych měl dodat že internet nám chodí přes rooter na dva PC. Děkuji za odpovědi

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer,
co máte za připojení k internetu? zjistěte si rychlost zde www.dsl.cz/rychlost.php

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

1,3 MB/s .. připojení je v pohodě :-(

Obrázek uživatele Honza

Tak pokud se to stalo najednou znenadání je to divné... pokud tedy říkáte, že internetové připojení je v pohodě ok... jen mě zajímá jste připojen k routeru přes kabel nebo wifi? A poskytovatel internetu? A Váš ping ještě ?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

roter přes kabel, poskytovatel internetu adsl, ping v normě ( tj. 30 - 50 )

Obrázek uživatele Honza

Předpokladam, že Vám ostatní hry jdou v pořádku ještě bych být Váma zkusil jiné hry v mp, jak se chovají?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Zkusil jsem ještě cod2 a je tam stejný problém, ale v menším rozsahu

Obrázek uživatele Honza

Nemůže být problém se sítovou kartou? Moc mě nenapadá, kde by mohl být problém, protože internet Vám jde normálně, ping je v pořádku, vir to není - stejně si raději prověřte pc, a hry běhají normálně v singlu..... takže sítovka nebo nějaké ovladače....ale kdyby byl problém s internetem, tak by byly tak maximálně lagy a velký ping, ale určitě by se nesnížil fps. Co máte za firewall? Neinstaloval jste nějaky software co by to mohl ovlivnit?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Problém vyřešen, poptal jsem se v práci našeho systémového odborníka a ten mi poradil v nastavení nvidia vypnout antialising a výkon. Děkuji za snahu

Obrázek uživatele Honza

No jsme tu od toho, ale jsem řešením celkem překvapen, protože Vám hra šlape perfetkně v singlu a tudíž jsem si myslel, že v mp nebude problém - alespon ne po strance v grafické kartě a mýlil jsem se, díky za řešení problemu :-)