problem s novou verzi skype

dobry den, stahla jsem novou verzi skype, od te doby se nemohu pripojit a hlasi mi, ze skype neni pripojen. je mozne ze nova verze neni kompatibilni s modemem?

Obrázek uživatele TheALuminium

Máte nějaký softwarový firewall? Pokud jde starší, tak novou můžete odinstalovat a zkusit starší. Kompatibilita s modemem se vylučuje :???:

Obrázek uživatele alex20

mam firewall we windows, omlouvam se, ale nejsem pocitacovy expert, zkousela jsem firewall vypnout a znovu nainstalovat, ale bez vysledku. muzete mi prosim poslat odkaz na puvodni verzi skype? na internetu jsou dostupne pouze nove verze

Obrázek uživatele TheALuminium
Obrázek uživatele alex20

novou verzi jsem odinstalovala a nainstalovala puvodni verzi 3.8, ale problem stale pretrvava. Pri prihlaseni mne hlasi skype se nemuze pripojit zkontrolujte vase pripojeni a pri dalsi napovede mne hlasi kontaktovat spravce site. jsem v zahranici a jsem pripojena pres externi modem, internet ale funguje. muzete mne jeste nejak pomoct? diky moc

Obrázek uživatele TheALuminium

No mohl by být blokovaný nějaký port buď poskytovatelem, nebo nějakou funkcí v modemu, pokud takovou vůbec má. Pokud vám zatim stačí chat na skypu, tak můžete zkusit https://imo.im/ a já se na to podívám později více.

Obrázek uživatele alex20

diky za odkaz, presto mne to ale nedalo a zkusila jsem nainstalovat icq a mam stejny problem jako ze skype, nepripojim se. takze by to mohlo byt tim blokovanym portem. ale pri puvodni verzi jsem problem s pripojenim nemela. kontrolovala jsem i firewall a skype i icq jsou povoleny

Obrázek uživatele alex20

jeste jstem zapomela, pri stahovani nove verze skype mi prislo hlaseni, ze server nekomunikuje a vyhledal mi alternativni server. nevim jestli je to podstatne k vyreseni meho problemu. diky moc.

Obrázek uživatele TheALuminium

Ani ne, ale tím, že to šlo minule máte na mysli jakou dobu? Od té doby co jste v zahraničí? Nebo tam jste furt?

Obrázek uživatele alex20

v zahranici jsem porad a nikdy jsem nemela problem ani s internetem ani se skype, uprimne, novou verzi skype jsem si stahla nechtene, pri prihlaseni me nabehla nabidka nove verze skype a jak vse delam automaticky, tak jsem ji proste potvrdila. jak jsem rikala s puvodni verzi jsem nikdy problem nemela. pri nabehnuti nove vrze me cely skype presel do offline. zkousela jsem ho odinstalovata a znovu nainstalovat snad stokrat, ale pokazde me to hlasi, ze server nekomunikuje a instalace me vyhleda novy server. a stejny problem mam i se starsi verzi, na kterou jste mne poslat odkaz.

Obrázek uživatele alex20

abych byla konkretnejsi, skype mne nejde od 24.6 po instalaci nove verze

Obrázek uživatele TheALuminium

Dobrá, tak zkusíme nějaké základní postupy. Zkuste projet počítač programy na havěť jako jsou SpyBot S&D, MBAM a nějaký antivirus nejlépe NOD32, Avast atd. je potřeba zjistit, jestli vám to nebrzdí nějaký zmetek. Dále pak pokud máte Windows XP tak nainstalujte nejnovější ServicePack 3 a také zkuste použít WinSockXP. Pokud nic z toho nepomůže, tak budete muset chybu konzultovat s vaším poskytovatelem internetu.
P.S.: všechny programy najdete jednoduše tak, že do vyhledávače Google napíšete přesně ten název, jako jsem je vám jsem napsal já (to je jen laická rada :)) )

Obrázek uživatele alex20

v pocitaci mam microsoft security essentials, pri stahovani napr. Avstu ci Nodu, nebudou se programy navzajem blokovat? jinak nemam windows xp, mam vistu

Obrázek uživatele TheALuminium

OK. Samozřejmě mít spuštěných více antivirových programů je špatně, ale dají se vypnout a například ESET má i on-line skener na svých stránkách.

Obrázek uživatele alex20

zkusila jsem pocitac projet eset scannerem, ale nenabehne mi, pri zahajeni mne hlasi: nelze obnovit databazi, je proxy konfigurace spravna? ze by byl problem v proxy serveru? nevim ani kde ho muzu zkontrolovat

Obrázek uživatele TheALuminium

Toto je záležitost jak vašeho PC, tak i modemu/routeru. Zkoušela jste se zeptat vašeho poskytovatele?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

TheALuminium wrote:
Tak zde například http://www.instaluj.cz/skype/starsi-verze

moooooc dík :-*

Obrázek uživatele TheALuminium

Nemáte zač :-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.