Problém při přehrávání flash videí a videí silverlight

Zdravím,
měl bych dotaz. Když spustím video ve flashi (třeba na youtube.com), tak po chvíli se začne sekat a navíc začne z počítače vycházet jakýsi zvuk....takové ševelení jako když třeš kov s kovem. Ten samý problém mám i v prohlížeči silverlight. Nevím v čem je problém. Přitom na druhém počítači, který má horší komponenty jede vše v pohodě bez sekání. Nemůže být problém třeba ve verzi flashplayeru? Díky za odpověď pepca.

EDIT by TheALuminium: přesunuto ;-)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

omlouvám se za zařazení do nesprávné kategorie. prosím admina o přenesení do internetu a software.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

já bych to spíš viděl na hardware.. ani chyba v programu nemůže počítač donutit ke skřípění a hučení.. to se spíš přehřívá procesor a zapíná starý zarezlý větrák..

pomocí programu Everest (v sekci Chci si stáhnout) zjisti teplotu procesoru v danou chvíli.. čistil jsi někdy ten počítač? co je v něm za komponenty?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

V počítači už program na měření teploty mám a když se to seká a slyším ty zvuky, tak teplota procesoru je někde od 70-78°C. Jinak je vše v normě.

Co se týče komponent, tak základní deska P5PE-VM, RAM 1GB, Intel celeron 2,67GHz. Krabici od grafárny nemůžu teď najít.

Obrázek uživatele MirekPluskal

Zkuste flash,silverlight nastavit na HW akceleraci(na ploše video-přehrávání,pr.tlač.myši,provést nastavení.Tímto by se už video nemělo sekat.Na ty teploty,nejsem až odborník.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

myslíš, že by sji ty zvuky mohl nahrát? třeba pokud máš kikrofon, přes program No23 recorder (nebo No32, nejsem si jist) a někam nahrát na uložto a poslat odkaz?

bočnici z počítače sundat můžeš pro lepší detekci odkud to jde, ze které komponenty? nebo z repra?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Sundal jsem tu bočnici a schválně jsem nechal běžet nějaká videa na youtube a jako na potvoru to zrovna nedělalo nic. No a pak po chvíli to zase začalo a ozývalo se to z větráku.
Pak jsem taky sledoval ve správci úloh to jak reaguje vytížení procesoru při spuštěném flashovém videu v prohlížeči a je to skoro 70-80% vytížení (bez spuštěného videa je to sotva 10), takže počítač nejde skoro ovládat, natož pouštět jiné aplikace. I využití paměti je při spuštěném flashovém videu daleko větší než když běží prohlížeč (opera) samotný. Jako nevím v čem je problém, protože používám na svém počítači programy jako je CAD nebo inventor a ty jedou úplně v pohodě bez problému...zatížení procesoru je v normě, ani teplota neleze nad 70°C. Jen ty flashové prohlížeče se takhle serou. :-(

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ještě bych dodal, že tento problém sem neměl vždycky, ale až od nějaké verze flash playeru. Proto si taky myslím, že je chyba v něm. Už jsem ho dokonce zkoušel přeinstalovávat, pak jsem vyzkoušel x prohlížečů - firefox, IE, chrome a teď mám operu a je to furt to samé.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.