Připojení IP kamery

Zdravím všechny odborníky a prosím o radu. Mám dvě IP kamery, jedna je wifi a rád bych je připojil tak, abych se k nim mohl přihlásit a hlavně se podívat co se děje doma i z venku. Zažádal jsem si proto u svého providera o veřejnou IP adresu a tu jsem po třech měsících obdržel. Směrovaná je na vnitřní IP 192.168.1.5. (tudíž zatím připojím jen jednu kameru) Nastavil jsem si kameru (Digitus) na tuto IP, port jsem zvolil 82. Přes veřejnou IP se připojím, kameru vidím a mohu se i přihlásit. Bohužel sledovat nemohu nic. Nainstaloval jsem si potřebný přehrávač a ani tak se nepodařilo. Nakonec se objeví hláška disconect. Tak jsem zkusil druhou kameru v domnění, že je to problém kamery, namapoval na port 83 a bohužel je to stejné. Mohu se přihlásit a cca po půl minutě mně vyskočilo: Fail to connect to the device: Disconected by the device. Prosím o radu, co kde dělám špatně, nebo spíš co bych měl udělat, abych se na kameru dostal odkudkoliv. Moc všem děkuji za pomoc.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Zdravím, co je to přesně za IP kamery? Připadá mi to, jako by nestíhal net, Mrkněte se do manualu a vyhledejte jestli nemá kamera podporu RTSP protokolu, RTSP (Real Time Streaming Protocol), jestli ano musí se mapovat TCP port 554 na routeru pro IP kameru.

Obrázek uživatele horale

Jedná se o tuto kameru: http://www.elektroo.cz/product/ip-internetova-wifi-kamera-nocni-videni-d...

Druhá je Digitus: http://www.lan-shop.cz/digitus-dn-16060-dn-16060-106334

Přes veřejnou ip bych potřeboval tu první, vzhledem k možnosti natáčení.. RTSP jsem nikde nenašel. Do routeru se ani nedostanu, je zaheslován internet providerem, takže tam ani změny provádět nemohu..

Obrázek uživatele Michal Čížek

Tak to budeš muset konzultovat s providerem nastavení routeru, tam to bude nejspíš zakopaný, jinak v RTSP to nejspíš nebude, jedna kamera má podporu, druhá ne a přesto vypadávají obě.

Obrázek uživatele horale

No zkusím to, pak písnu, až mi odepíšou. Doufám, že nebudu na odpověď čekat zase tři měsíce. Je to společnost Anet a zrovna moc komunikativní nejsou.. :-(


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.