PŘIJÍMÁNÍ A ODESÍLÁNÍ E-MAILU (seznam.cz)

Dobrý den,
zjistila jsem, že mi z některých adres nechodí pošta - buď nejde odeslat vůbec, nebo se vrátí uživateli, nebo odeslat jde - odesílateli se zobrazí v odeslaných, ale na mou adresu nepřijde. Některé e-maily mi chodí normálně. Tuto adresu používám už několik let. Nyní mám nový počítač, mohou být problémy spojené s tím?
I.S.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Dobrý den,

nechci se zde pouštět do nějaké kritiky seznamu, ale nemám jej moc v lásce. V posledním půl roce vyvádí jeho služby zajímavé kousky. Kontrolovala jste, jestli spamový boot nepřesunul vaše očekávané e-maily do sekce SPAM? záleží dost z jaké adresy byly odesílány a jaké měla patřičná příloha příponu. Pozor - u seznamu se maže tato sekce po 30 dnech, takže budete moci vyhledat zprávu, kterou jste podle vás neobdržela někdy v tomto měsíci, nebo na konci listopadu.

Obrázek uživatele ivarei
[14449] re

Ano, to jsem zkoušela, ve spamech nic není.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

V tomto případě bych tedy asi viděl chybu u providera, což mě ani moc nepřekvapuje. Své e-maily zpracováváte ve webovém rozhraní - usuzuji, nestahujete je do outlooku?! Jestliže vám e-mail nepřijde, zkontrolujte správnost vaší adresy u odesílatele, zda-li neposílá závadné přípony a kontaktujte servis linku seznamu, pokud všechny tyto vyjmenované podmínky budou správně plněny.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.