Pomalý internet

Ahoj všem. Mám problém s rychlostí netu. Problém se projevil po aktualizacích. Využívám NTB Asus X550V, i5 2,6 GHz, RAM 8GB, OS WIN 8,1. Používám domácí wifi. Nejdříve jsem si myslel, že problém bude u provozovatele UPC, ale přítelknyni běhá na NTB net normálně. Takže jsem zkusil i telefon a vše taky v normálu. Po chvilce zkoušení dostat se na net se mi u hodin v centru akcí objevilo, že některé úlohy zpomalují PC. Jedná se o úlohy po spuštění. Z prohlížečů jsem zkoušel Exprorer, Mozillu i Chrome. Posílám printscreen. Při hraní her problém neregistruju. Neměl jste někdo podobný problém? Díky za odezvu.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, tak jeden podruhém zakaž až narazíš na daný proces, pak ho nech vypnutý

Obrázek uživatele Milhaus

To jsem zkoušel, ale nic nepomohlo. Takže jsem to nechal všechno zapnutý. Dneska jsem pustil NTB a je po problému. nechápu :-)

Obrázek uživatele Michal Čížek

že by se ti to přehřívalo?

Obrázek uživatele Milhaus

I to je možné. Jak zjistím teploty komponentů v NTB? Doporučuješ koupit nějakou chladící desku? Máš nějaký typ?

Obrázek uživatele Michal Čížek

Tak prozatím stačí vyčistit a neválet ho po peřinách, ale jen na desce stolu bez ubrusu, těžko řict jestli to je přehřátím, pokud ne asi nezjistíš čím to bylo, nezbude ti než sledovat s vzčištěnym NTB jestli se to stane znova, pak to přehříváním nebude.

Obrázek uživatele Milhaus

Hmm tak do peřin jsem NTB nikdy nebral. Vždycky ho mám na desce stolu. Navíc po půl roce používání bych nečekal, že bude tak zanesenej prachem až se bude přehřívat. Kouknu na to. Každopádně od té doby i při hraní her není problém. Navíc ten problém se projevil při běžném používání a surfování na netu. Žádný aktualizace neběžely. Fakt mi to nejde na rozum.

Obrázek uživatele Michal Čížek

těko říct co to bylo za anomálii


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.