Písmo na webu ... (*UZAMČENO*)

Hezký den, chtěl by poradit od včerejška při otevření Webových stránek je zkomoleno písmo. Třeba přihlásit je pr.. kličky,velké písmena přehlasované A, lomitka jako by zkomolenina jiného jazyku, děkuji za odpověď :o)) cus ... asi to bude v kódování :o)))

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Zdravíme...

Jelikož přesně nevím, jaký prohlížeč používáte, hledejte v něm pojem "znaková sada".
To by mělo váš problém vyřešit. V nastavení mu zřejmě bude podsunována nějaká, která není shodná s onou stránkou...

Obrázek uživatele Dzamisek
[52447] ...

heh to jsi mi poradil je to na všech webech i tady na PC poradenství :O(((
V kodování mám středoevropský jazyk Windows, Automatický, z leva do prava...

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Tak podle téhle nabídky poznávám, že máš Internet Explorer.

Hm, a nastavení je dobré. Zkus si třeba v té nabídce rovnou na naší stránce kliknout na UTF, a potom si tam dej správně "Středoevropský jazyk (Windows)". Po každé změně by se ti měla stránka "aktualizovat" a něco by se mělo s písmem udát...

Obrázek uživatele Dzamisek

Ano internet Explorer 8 a co stím?, je na UTF : obnova dat- placené
zálohování dat
zálohování Windows XP

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Tři věci:

1) Přestaňte prosím vás psát příspěvky tučně!
2) Dopište nejprve příspěvek před jeho odesláním - pozdější editace nikam nevedou. Kdybych "nerefreshoval" okno, tak ani nevím, že jste tam něco připsal...
3) Nechápu váš poslední příspěvek a text za ním (jaké zálohování - to je jako test?).
Řekl jsem, přehodit na UTF, a poté vrátit na "Windows", protože naše poradna má toto kódování. Při každé této změně by se mělo okno obnovit a mě zajímá, jestli se s písmem něco stane - mělo by se srovnat. Protože s Windows kódováním by u nás mělo být vše v pořádku...

Obrázek uživatele Dzamisek

Zbytečně se zlobíte, nenabízejte editci a psaní tučně. UTF neznám, ani nevím co to je a kde to hledat, o žádný test v prověřování nejde :O(( chtěl by poradit jako že to neznám, děkuji....a nebudeme se bavit o volovinách, ale k věci ....

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

To Dzamisek:
psaní tučně je povoleno proto, aby se zvýraznila část textu, nikoliv celý text.. já jsem to tedy neviděl, ale počítám, že celý text byl otagován v B a tedy jen prudil tučně, jakoby se snažil kričet "hej tak co je s váma?"

editace je pro editování příspěvku v řádu minut a desítek minut, ale ne, že za minutu napíšeš příspěvek a hned jak ho odešleš provádíš editaci.. pokud jí provádíš, nemám problém, ale je třeba ji zvýraznit, tzn očividně jsi Průvodce vkládáním příspěvků nečetl, nebo četl blbě, takže si ho přečti..

o volovinách se taky bavíš ty, zálohování jsem nepochopil ani já, co se snažíš říct..

co se problému týče, záležitosto prohlížečů jdou mimo mě, páč také nevím.. ale řekl bych, že to UTF bude asi nastavitelné namísto toho Středoevropského..

nechápu, doposud jsem s tebou neměl problém a teď se chováš poněkud arogantně.. chápu tvůj vztek z problému, ale my za ten problém nemůžeme.. jdi si vyřvat, ale buď na svého syna, psa, křečka, pokud nemáš, vyřci se na své přirození, ale ne na nás, tím si jen zajistíš, že ti nikdo nebude ochoten pomoci.. :wink:

Obrázek uživatele Dzamisek

Ahoj, co na to říci, bez komentáře, místo pomoci jsem se dočkal červeně jak se arogantně chovám, umíš velké kulové, je Tě tady škoda, doufám, že to nesmažež, ať si čtenáři udělají úsudek, dále mi neodepisuj byla by to škoda času. jestli mi to tady blokneš, tak ti udělám reklamu na Facebooku kde tě preferuji. Hezké Vánoce ti přeji. V koruně to není v hlavě to má pravý král. Cus:o))

Obrázek uživatele Dzamisek

nevyřešeno, ale uzavřeno ....

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mazat to rozhodně nebudu, neprovinil jsem se jakkoliv..
pokud jsi si nevšiml, jome se ti snažil pomoct, ale tys mu neodpovídal ani na jeho dotazy tak jak ti měl pomoct?
že ti **** neupadne, tohle říct! zrovna já jsem typ člověka, který, ačkoliv nikoho neznám, dělá zde pro všechny co zvládne, trávím tady většinu svého volného času, jakmile přijdu že školy, odpovídám do 5ti minut, podávám podrobný výklad.. ano, neznáme všecko, taky jsme jen hrstka studentů amatérů, kteří předávají své zkušenosti a znalosti dále.. ale tohle co jsi řekl se mě opravdu dotklo..

tvou poslední větu tedy vůbec nechápu, ale asi mám jen nedostatek důvtipu..

pokud chceš šířit negativní reklamu, tak říkej "jdi se podívat, jak je to tam strašné", ať si každý udělá obrázek sám..

na té červené jen vidíš, že se ti to taky protiví.. a tučná se nemá protivit, kor když jí vyjadřuješ normální informace, zatímco toto jsou informace od admina, dávající ti navědomí, že porušuješ i ty velice tolerantní pravidla a dokonce je i igrnoruješ/nečteš

pokud se mám vyjádřit k tomu, jestli jsme ti pomohli, nebo ne, máš tu 6 dalších témat, 2 z nich jsou nevyřešená, to ale proto, že tam chybí tvá reakce, tedy poslední reakce v tématu je ze strany poradců.. sedmým tématem je tohle..
jestli chceš říct, že jsme ti nepomohli, sbal se a odejdi.. ale pokud to opravdu řekneš, bude mě štvát pouze jedno - že nelze vrátit všechny ty rady, které jsme ti dali, zpět..

Obrázek uživatele Dzamisek

jsi ..., také jsem radil a pomáhal, nedělejte si zásluhy, pokud můžu pomůžu, ale ne tak, že si provozovatel, bo co to je, myslí, že ho testuji, to nevadí spi dál, cus:o))
,,, že to nechápeš tomu rozumím, bude to pokračovat celý život :o)))

Obrázek uživatele Dzamisek
[52457] :o))

:???: Chtěl jsem jenom poradit, aby mě někdo utřel, zda ho testuji, používám písmo tučně / podle něj křičet a nepoužívat editaci, nebo smajlíky a jiné..., červeně / šeptat, kárat a poučovat nejsem zvyklí. V nabídce odeslat odpověď jsou tyto možnosti nabídnuty jestli vám to vadí tak je zrušte. Nezajímat se o podstatu věci je na pováženou, proto jsem napsal, že se nemíním bavit o volovinách. Nauč se slušné konverzace, když neporadíš. Několikrát jsem tady lidem pomohl a nevytahuji se jako vy.... :O)))

Obrázek uživatele Dzamisek
[52458] O:((

Opravdu jsem s tím nezačal, je mi vás líto :O((( :? co je červeně / šeptání čtenáři nevidí .... 8-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

hochu, co ty to tady vykládáš?
podle hledání jsi autorem 6ti témat (pardon, jedním byla Eva.Antlova), z toho jedno nevyřešené, plus tohle.. ve všech tématech jsme radili my tobě, poradit jsi se pokusil jedno a byl to docela výstřel do tmy.. řekl bych, že si dost věříš..
já jsem tady 3 roky, denně strávím průměrně 4 hodiny jen tad na poradně a to se bavím o svém volném čase po škole, navíc to děláme všuchni zadarmo, server žije pouze z reklamy, veškeré informace zde poskytnuté jsou zdarma. jsou tu stovky vyřešených témat a informace v nich jsou každému kdykoliv k nahlédnutí..
já mám na svém kontě 8383 (krásné číslo :)) ) příspěvků, takže se mě moc nesnaž zpochybnit! jsem s přehledem nejaktivnější člen poradenského týmu a pomáhám, protože chci, protože mě to baví.. a ty mi řekneš, že se vytahuju? že ti hu*a neupadne spr*tku nevychovanej! ne že bych na tebe chtěl křičet, ale mrzí mě, co řikáš.. momentálně, místo aby jsi si naše rady vzal k srdci, plýtváš mým čsem, kdy ti stále dávám ještě šanci pochopit, vysvětluju ti, co jsi udělal a děláš špatně.. a ty se místo toho chováš pouze arogantně a navíc tvoje řeči nedávají smysl a nenavazují

vezu to odzačátku v pořadí příspěvků:
-neuvedl jsi svůj prohlížeč, podal strohé informace, nepřečetl jsi si Průvodce, kde je uvedeno, jak urychlit řešení TVÉHO problému uvedením důležitých informací.. jasně že nevíš, které to jsou, když jsi to nečetl!
-jome ti dal radu
-ty jsi reagoval, co je to ale za kravinu "to je na všech webech"? jako co je na všech webech? tahle informace zkontrolovat znakovou sadu? dobře, beru, ale už to bylo arogantní. na výzvu o uvedení browseru jsi nereagoval
-jome ti poradil, co máš udělat
-tys potvrdil doměnku o prohlížeči, ale co ti bylo porazeno jsi neudělal! a uvedl nějaké kraviny jako obnova, zálohování.. to jsem nějak nepochopil, co tím chceš říct
-jome tě poprvé napomenul, že píšeš text tučně.. sorry, ale ta volba je tam pro ZVÝRAZNĚNÍ části textu, slova.. víš, co to znamená? ty jsi zvýraznil celý text a tím jsi jej vlastně jen jinak napsal, ale jeho výsledný výraz byl ještě horší.. jednak to vypadá arogantně a jednak se to vážně i blbě čte. dobře, editace beru, ale v průvodci je uvedeno, jak se editace zapisuje a zvýranuje, ale u tebe nevidím vliv tohoto.. bylo ti upřesněno, co máš zkusit v to prohlížeči nastavit
-ty jsi opomenul jomeho (mimojiné majitele, který by si, jelikož vůbec lidem i tobě umožňuje toto fórum a jeho služby, zasloužil alespoň základní úctu) neoprávněně - nabízet tučnost a editaci smysl má, ale musí se to správně použít.. to s tím zálohováním se jome ptal, jestli se pokoušíš prověřovat naše schopnosti či co, každopádně já jsem smysl toho nepochopil vůbec, jome v něm viděl provokaci.. to UTF je volba, která se dá nejspíš nastavit namísto středoevropy - je to typ kódování.. nevím, jeslti jsi v tom viděl nějaký test nebo co :)) voloviny jsou podle tebe co, z toho co uvedl jome? voloviny byly to zálohování atd..
-já jsem tě upozornil na chybu s tučností, editací, naznačil že zmínka o zálohování je volovina, naznačil i, co je to UTF a podotkl, že jsi mi doposud nevadil a nedělal jsi nic, co se nemá, kromě tedy toho tučného textu, který jsem ti toleroval..obvinil tě, že na nás řveš neprávem a ujistil, že pokud budeš pokračovat, budeš ignorován..
-ty jsi mě obvinil, že jsem ti nepomohl (pardon, ale také SW nerozumím, jen okrajově.. mohu si dovolit rozumět lépe hardwaru?) a navíc jsi mě obvinil, že dělám kulové.. tak si pročti fórum, kolika stovkám lidí jsem poradil, kolik desítek lidí mi děkovalo.. kolik mám na kontě příspěvků.. kdyby mé příspěvky byly tvé o ničem, asi by mě majitel serveru rychle oBANoval.. nic ti já blokovat nebudu, protože mě to tady nepatří.. já jsem je toto fórum využil jako prostředek pomáhat druhým.. poku mluvíš o koruně, chlubím se snad tím, že jsem admin, že se honosím titulem "poradce" a vyžaduji od každého, aby mi líbal boty jako projev díků? vůbec! o to víc mě mrzí, když někdo buď své téma přestane bezeslova řešit, nebo schrábne řešení a bezeslova odejde.. o to radši mám lidi, kteří mi za mou snahu alespoň poděkují a mé pomoci si váží.. a nejen mé, nejsem tady sám, věšichni tady jsme jen nadšenci, kteří to dělají ze zájmu a dobré vůle.. a pokud jde o tu korunu, myslím, že mám v hlavě dost na to, abych mohl rozdávat..
-nulová informační hodnota tvého příspěvku, vzdal jsi to pro nedostatek argumentů na tou obhajobu?
-pouze jsem zopakoval své argumenty
-jsem co??? ty jsi poradil, eště k tomu bezúčelně.. nikoliv radil, to by bylo víckrát než jednou.. to, že jome pochopil špatně, je tvůj problém, napsal jsi něco, co nebylo pochopitelné vůbec.. nebo jsem tam nenašel souvislost s tématem, vůbec nic.. copak já spim? pokud jsem tak blbý, abych nepochopil, tak mi to vysvětli, stejně jako se snažím já.. tvou narážku jsem si opravdu zasloužil, díky..
-chtěl jsi poradit? jak? "někomu" nebo "od někoho"? v tom jsou také významové rozdíly.. chtěl jsi asi poradit od nás, proto jsi přišel.. a my ti radili! že jsi nedbal to není naše chyba.. používat smajíky, tučnost, editaci atd není zakázáno, ale pokud chceš, sestavím smajlíkovou abecedu a budu místo písmenek psát smajlíky.. bude to mít smsl? ne, smysl má smajlíka doplnit jako výraz tvého pocitu, emoce, umocnění dojmu z právě napsané věty atd.. zvýraznění slova, na které kladeš důraz - třeba určitá hláška programu atd.. editace - proč ne, ale ne 4x v jedné minutě a ne bez zvýraznění! pak si jí nikdo ani nemusí všimnout, pokud četl už needitovaný text.. šeptání po tobě nikdo nechce.. řeč k volovinám jsi si vynutil ty svým chováním, ignorování rad a připojováním nesmyslných textů o zálohování (nijak nesouvisející snad s ničím zmíněným) do tvých příspěvků. pokud jsi si nevšim, i v těch haldách textu stále očekáváme tvoji reakci na naše podněty řešení problému, tedy zkusit přepnout na UTF a zpět.. řekl jsem ti cokoliv neslušně? na červenou barvu mám plné právo, ale dokonce jsem byl jomem požádán, abych se více zvýraznil, aby jsi se probudil.. a poradil jsi JEDNOU, ne NĚKOLIKRÁT, navíc bezvýznamně, takže se ani nemáš čím vytahovat.. já můžu říct, že polovina z mých příspěvků v sobě nese alespoň jednu radu!
-a ano, tuhle debatu jsi vyvolal ty! nevím, jaké šptání četnáři nevidí, ani o žádné takové funkci nevím!

všimni si, že tě vlastně vůbec neovbviňuju.. mohl bych říct, že jsi řpesně těn typ člověka, jehož snaha proadit má nulovou hodnotu, děláš akorát bordel, porušuješ pravidla, jsi arogantní blbeček a prosíš tady o BAN, který taky brzo dostaneš.. ale to nedělám, dávám ti šanci, protože jsem prostě takový.. a dokud já ti budu dávat šanci, máš čas pochopit.. jakmile přijde jome a uvidí tuhle spoušť, musel bych ho požádat, aby tě neBANoval, protže on tě určitě oBANuje...

tohle je tvoje poslední šance.. pokud jsem si dal kvůli tobě práci napsat tenhle sloh a ty jeho hodnotu zatratíš, zůstaneš tu navždy vyvěšen jako odstrašující případ uživatele buzeranta a č***ka, který si nezaslouží ani mít možnost se obhajovat, když se mu náhodou rozsvítí.. tvá poslední šance, urovnat to, já tyhle bláboly smažu a budeme dál pracovat ne řešení tvého problému

Obrázek uživatele Dzamisek

Dost bylo slohové práce, vem lopatu a jdi uklidit sníh. Osvěží ti to paměť a ještě uděláš něco užitečného pro druhé :o)) 8-)

Obrázek uživatele Dzamisek

čti pozorně, položil jsem otázku s tím, že to bude v kodování, nebyl jsem si jist, ptal se na inter.prohlížeč odpověděl jsem, Int.Explorer 8. Sjel mě jako malý Jarda, že křičím, píšu tučně a pod... a poradil mi UTF, hned jsem nevěděl kde to hledat tak jsem u vyhledavače na PCporadenství dal UTF a našlo mi to ty 3 nabídky na které reagoval podrážděně a zda ho zkoušími. Žádal jsem ho kde to najdu,proto jsem se nechtěl bavit o ničem a použil jsem slovo voloviny za které se omlouvám, žádná odpověď jen červenání a že to neznáš, vyhrožuješ a nadáváš je u tebe na pováženou.. sprosťáku!!!!!

Stačilo říci je to v nabídce zobrazit, kódování, nabídku kódování Unicode UTF - potvrdit, kdo má rychle čuchat co myslí, je Maďar???

Obrázek uživatele Dzamisek

Urážky, ktré jsi adresoval mě, fakticky patří tobě :o)) :grin:

Obrázek uživatele TheALuminium

Tobe... měl ses na toho vola vykašlat :-) pokud uživatel Dzamisek ze sebe mermomocí musí dělat blba, tak to může klidně na facebooku a ne tady. Pokud nedokáže respektovat i to minimum, které na poradně požadujeme, tak tu nemá co dělat... viděl bych to tak, že jestli se nezklidní, dostane ban a bude po pr*eli :???:

Obrázek uživatele TheALuminium

Aha sorry, nerefreshoval jsem okno, takže dávám rovnou ban tohle nemá smysl chlapečku ;-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

možná jedno uznávám.. konečně pochopil, jak se používá zvýraznění textu ztučněním :)) ale to je tak vše.. nadávky.. kolik jsem jich adresoval? a kdo měl z jeho třetího příspvku pochopit, že to co napsal je výsledek hledání klíče UTF na našem fóru? nás tady seřve, že to co napíšeme nepochopí nikdo, ale tuhle píč**inu máme pochopit my?? no pardon.. je mi ho líto, jak je hloupý.. jediný řádek jeho textu není, který by nechrlil násilí a neobracel naše slova na nás..

a jen takový detail.. právě jsem byl odházet asi 10m3 sněhu ze dvorku :))