Ovladač na kameru (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den,kde bych prosím mohl stáhnout ovladač na webkameru Konig65? děkuji.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

potřeboval bych přesnější specifikac,e odkaz na obchod, kde jsi ji koupil atp..

jaký máš operační systém? sám ji po připojení k počítači nenajde?

Obrázek uživatele JKJFJK

Tak to bude problem,mam ji už asi dva roky a nemohu najit cd,mam XP3
http://www.levne-spotrebice.cz/detail/webkamera-1-3mpix-usb2-0-pohyb-cid... tahle kamera to je ,díky.

Obrázek uživatele JKJFJK

Jo a sam si ji nenajde . :-(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

bohužel, ale prodejce neuvedl přesný název a nic s tímto názvem nemohu najít.. snad jen zjistit, zda nemá někdo stejnou a neměl by od ní CD, nebo napsat prodejci, zda by mohl doplnit informace, případně zařídit ti kopii ovladače.. hledal jsem na stránkách Königu, ale vubec se nezmiňuje o tom, že by vyráběl webky.. má mimochodem otřesný web..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

To misacek3030: tento název jsem také zjistil, ale nemohl jsem nic najít.. na tom prvním nic nenajde, jen program, tkerý bude zkoumat co chybí, ale těmhle programům jsem nikdy nevěřil, je v něm trojáků víc, než si myslíš.. ale ten druhý link vypadá velmi nadějně :)

Obrázek uživatele JKJFJK

Děkuju ,mrknu na to zíttra a dam vědět .

Obrázek uživatele JKJFJK

Dobrý den,nejen že vypadá nadějně,je ok http://www.touslesdrivers.com/index.php?v_page=12&v_code=1408#18 odkaz na kouknutí ,závada mi jak jsem doufal nezmizela. ale o pomoc poprosím až víkendu. Děkuj vyřešeno.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

počkej, nechápu to :)) jak to myslíš, že závada nezmizela? bavíme se o nějakém dalším problému??

Obrázek uživatele JKJFJK

Tady jsem žádal pouze o radu kde najít ovladač. Hledal jsem ho protože mi ICQ hazelo chybu a padala mi kamera. Tak jsem zkusil ji přeinstalovat. ICQ mi háže chybu dál. Kamera mi odpoledne padala dal a teď v 5 ráno jde normálně,tak nevim. Problém s Icq jsem dal do rubriky operační systém ,,chybová hláška,, když jsem psal vyřešeno,tak ICQ nepadalo. prostě to budu chvili sledovat a pak poprosím znova o pomoc.

Obrázek uživatele JKJFJK

Ještě doplním,že i po té chybové hlášce mi normálně na ICQ vše šlo kromě kamery,ta padala,proto jsem schtěl ovladač na kameru. Napsal bych ti chybovou hlášku kamery,ale už si ji nepamatuju a teď mi nechce spanout lol .