Outlook - nemožnost odesílat a příjmat zprávy

Dobrý den,

prosím o radu. V zaměstnání používám Outlook, tento program je pro mou práci nepostradatelný. Dnes mi Outlook při kontrole nových zpráv ukázal tabulku s přihlašovacími údaji a heslem. Po kliknutí na OK, případně zadání hesla znovu se nestane nic jiného, než že se tabulka objeví znovu a nebo nahlásí chybu.

Všechny údaje jsou nastaveny tak, jak mají, nic se neměnilo. Tato chyba se projevuje i na druhém pracovním počítači se stejnými údaji a heslem. Podotýkám, že do včerejška bylo všechno v pohodě. Děkuji za Vaše odpovědi.

Obrázek uživatele tatik

Dělá to permanentně? To vypadá na dočasný problém ze strany poskytovatele schránky.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[20112] to Tatik:

Zdravím, ne, stalo se to (alespoň s největší pravděpodobností myslím) poprvé. Ještě jsem si vzpomněl - v práci jsme připojeni s několika dalšími pc, první problémy byly zaznamenány takové, že dva počítače mi poslaly e-maily, které nedošly. Já jsem ovšem mohl e-maily odesílat i příjmat odkudkoliv, krom těchto dvou zmíněných počítačů. Všechny počítače mají stejné "síťové" údaje a hesla.
Teď je zase problém u mě a to absolutní, viz. příspěvek dříve.

Obrázek uživatele tatik

A kde máte email? Seznam, Atlas, nějaký firemní?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[20114] -,,-

mame firemni e-maily, smtp a server prichozi posty jsou oba "nazevfirmy.mail.cz"

Obrázek uživatele tatik

Celý problém je tedy v připojení ke své emailové schránce. Domnívám se, že problém bude zítra po příchodu do práce vyřešen. Pokud ne, zkusil bych se kouknout do nastavení účtu. Místo "nazevfirmy.mail.cz" se zpravidla nastavuje "mail.nazevfirmy.cz".
Nemohl Vám někdo jen tak, řekněme, pro radost, změnit nastavení?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Inu, dnes jsem došel do práce a problém na mě číhá stále... Zkontroloval jsem nastavení, bohužel jsem jej špatně uvedl sem do příspěvku, nastavení je jak říkáte Vy - mail.nazevfirmy.cz ... Takže jsme opět na začátku. Mám pocit, že chyba bude opravdu ale někde na mém mailu.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

outlook už zase normálně funguje, nevím čím to, ale prostě jsem jej po hodině znovu otevřel a všechno šlape. holt, počítače...

Obrázek uživatele tatik

správce chodí na 7 hodin :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.