nefungující prohlížeče

Dobrý den. Jsem už zoufalá, mám problém s internetem, mám notebook asus a jsem připojena k síti přes kabel, dole na liště mi to hlásí že jsem k síti připojena, icq-qip mi funguje, akype tké ale jakmile otevřu prohlížeče hlásí mi to že nelze stránku najít konkrétně:
opera- nelze se připojit ke vzdálenému serveru
explor.-nemůže zobrazit tuto web.stránku
mozilla-chyba spojení-firefox nemůže navázat spojení se serverem

nevím co s tím, mám legální Visty home premium, samozřejmě jsem k tomu nedostala instalační cd a mám pouze kod na notebooku a pak nějaké dvd -recovery asustek computer inc. - Windows vista recovery media for W.vista products 32-bit.. a to když tam dám tak se nic neděje, samo se to nespustí a já nevím tedy co na tom spouštět, leda ve složce BOOT je aplikace systemu MS-DOS a to když spustím tak mi to otevče púříkazový řádek a následně nahlásí nějakou chybu.
nevím tedy jak přeinstalovbat visty kdyby bylo třeba
- jsem jak asi poznáte naprostý zelenáč :???: Jeden známý mi říkal něco o knihovnách prohlížečů že tam nejsou nebo jsou poškozený či co a že to mám přeinstalovat ale to jak píšu nevím tedy jak bez toho cd anebo jak to vyřešit bez přeinstalování.... Zkoušela jsem přes příkazový řádek napsat to ping www.seznam.cz a vypsalo mi to nějaké odezvy a časy ale vůbec nevím k čemu to je, jen jsem se to tu dočetla tak jsem to zkusila .

Díky za jakoukoli pomoc nebo pokus o to mi to vysvětlit :)

Obrázek uživatele psychocowboy

vitej na foru :???:

pro zacatek bych asi vyloucil nejake napadeni bacilama, takze stahni HijackThis (ke stazeni http://www.hijackthis.de/downloads/HJTInstall.exe), proved scan a posli logfile..

to s tim preinstalovanim nechame az jako krajni moznost :)

Obrázek uživatele Honza

Dobrý den,
co máte za firewall standartní od windows ?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.